• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
No to teraz jeszcze jedna czteroosiowa Scania z Herpy. Belka niestety typowa, ale chyba przestanę się czepiać tego szczegółu, bo i tak Herpa robi z modelami co chce i my na to nie mamy wpływu. A jak to mówi stare powiedzenie "jak się nie ma co się lubi to się kocha własną żonę":podstepny:.

IMG_0253.jpg
IMG_0254.jpg
IMG_0255.jpg
IMG_0256.jpg

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Betoniarka do mnie nie przemawia, ale hakowiec już wpada w oko, możesz zrobić ich wspólną fotę? Myślę, że wtedy i ta mniejsza mi się spodoba :D

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Modele w tym malowaniu są rewelacyjne.Jedyny minus jak podnieśli koledzy wcześniej to belki:mad:chociaż HERPA potrafi je czasem wypieścić.Pomaluj lub wyklej Maćku to co jest be i będziemy ślinić się dalej:DWie ktoś może ile jakie modele wyszły w tym malowaniu?

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Panowie co Was wzięło na te straszne Amerykańce o_O o ile wiem że Kolega "zyraf82" je uwielbia to Ty Maciek ?? :eek:. I jeszcze pokazujesz nam wspaniałą Scanię betoniarkę a za chwile takie coś :cry:... Scania jest REWELACYJNA :podstepny:.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
Panowie co Was wzięło na te straszne Amerykańce o_O o ile wiem że Kolega "zyraf82" je uwielbia to Ty Maciek ?? :eek:. I jeszcze pokazujesz nam wspaniałą Scanię betoniarkę a za chwile takie coś :cry:... Scania jest REWELACYJNA :podstepny:.
No wiesz, trochę odskoczni musi być.:):):) No ale dobrze..., już dobrze. Wracam do Europy... Dziś dla odmiany jeszcze jedna Scania.

IMG_0257.jpg
IMG_0258.jpg
IMG_0259.jpg

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
No widzisz Maciek jak chcesz to potrafisz :D. Scania wygląda super, proste malowanie miły akcent w postaci oznaczenia z tyłu naczepy i belka się trafiła ze światłami :podstepny:, cała konfiguracja modelu bardzo mi się podoba (y).

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.573 67 1
Amerykaniec mi się podoba , bo ma silnik pod kabiną . Scania jak dla mnie świetna , bardzo mi się podoba . Fajne malowanie , ciągnik w trzech osiach i te nowe tyły w chłodniach od herpy bardzo mi przypadły do gustu .