• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
No piękna STREAMLINE nie ma do czego się przyczepić,szkoda że nie pokazałeś jej z lusterkami,była by bajka.
Z lusterkami to będzie jak zakończę urządzanie pokoiku i będę miał gabloty do "garażowania" modeli. Wtedy spróbuję obfocić wszystkie moje Jens Bode razem.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Auta od Jensa zawsze wzbudzają ciekawość. Proste zestawienie dwóch kolorów w odpowiedni sposób to strzał w dziesiątkę. Scania wygląda niezwykle. A PCC to według mnie jeden z najlepszych poloników jakie wyszły pod logiem Herpy. (y)

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
A i u mnie wreszcie zagościł model z otwieranymi drzwiami i to w moim ulubionym SK-aczu:

IMG_0322.jpg
IMG_0323.jpg
IMG_0324.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.479 109 2
Bardzo fajny model a otwierane drzwi to w naszej skali rarytas, B&S robiło świetne modele szkoda że to już historia.
Drugi fajny moim zdaniem szczegół to koła a w zasadzie opony z wysokim profilem nie to co te dzisiejsze naleśniki.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
Bardzo fajny model a otwierane drzwi to w naszej skali rarytas, B&S robiło świetne modele szkoda że to już historia.
Drugi fajny moim zdaniem szczegół to koła a w zasadzie opony z wysokim profilem nie to co te dzisiejsze naleśniki.
No i tu opony są gumowe.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
no i opony matowe , a nie świecące się jak psu....
Teraz jakąś porządną naczepę mu załatw - tylko nie jakiś badziew ,a coś konkretnego. I kierowcę wdrapującego się do kabiny...

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
no i opony matowe , a nie świecące się jak psu....
Teraz jakąś porządną naczepę mu załatw - tylko nie jakiś badziew ,a coś konkretnego. I kierowcę wdrapującego się do kabiny...
Pomysł masz fajny i kupuję go. Jak coś fajnego znajdę, to porobię fotki i wstawię. Dzięki za podpowiedź.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.573 67 1
Jak tak na niego patrzę to chyba i na mnie pora aby sobie takiego SK sprawić . Bardzo podoba mi się ten model , lubię jak mają te fabryczne paski na kabinie . Drzwi i opony tylko dodają mu uroku .

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
Niedawno pojawił się nowy model jednego z czeskich producentów, a wczoraj, późnym popołudniem, dotarła do mnie przesyłka od naszego kolegi z Czech. Dziś tak na szybko fotki.

IMG_0409.jpg
IMG_0410.jpg
IMG_0411.jpg
IMG_0412.jpg
IMG_0413.jpg
IMG_0414.jpg
IMG_0415.jpg
IMG_0416.jpg