• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
No właśnie i to mi się przestaje podobać. Ostatnio nastała moda na nowe Volvo i trochę za dużo ich jest na forum.
Maćku trudno powiedzieć żeby ludzie Volvo nie pokazywali jeśli je kupują i im się podoba, ostatnio była taka moda na Jelcze a wcześniej na brzydale Mercedesa za 3-4 miesiące się uspokoi, wytrzymasz jakoś ;):)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.121 387 20
Maćku trudno powiedzieć żeby ludzie Volvo nie pokazywali jeśli je kupują i im się podoba, ostatnio była taka moda na Jelcze a wcześniej na brzydale Mercedesa za 3-4 miesiące się uspokoi, wytrzymasz jakoś ;):)
No jasne, że wytrzymam. Tak sobie gadam. A i tak mi się niesamowicie ten Volviak podoba.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.596 67 1
No Maćku gratuluje tego zakupu bo model trudny do zdobycia , a zarazem bardzo ładny . Do tego dochodzi historyczne już malowanie i fajna konfiguracja . 6 z + :D