• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.050 158 2
Jak zawsze Michał przesadzasz w ocenie amerykanów , nie jest aż taki tragiczny , druga sprawa to są modele starsze od Ciebie a jak wiesz wtedy była trochę inna jakość i technologia wykonania.
Wiem o tym, bo na Ebayu można kupić te modele w jeszcze oryginalnych pudełkach, ale w porównaniu do modeli MB czy MAN wyglądają słabo i widać, że Herpie nie zależało na idealnym odwzorowaniu, albo był to produkt drugiej kategorii.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.479 109 2
Wiem o tym, bo na Ebayu można kupić te modele w jeszcze oryginalnych pudełkach, ale w porównaniu do modeli MB czy MAN wyglądają słabo i widać, że Herpie nie zależało na idealnym odwzorowaniu, albo był to produkt drugiej kategorii.
Zawsze amerykańce dla Herpy robili Chińczycy i dlatego pewnie taka jakość i odwzorowanie szczegółów , minęło 30 lat i Herpa nic z tym nie zrobiła.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Amerykańce to nie jest mocna strona Herpy. Też mam jednego i sam go już wiele razy przechrzciłem mianem totalnej porażki. Może teraz ktoś poczuje się urażony, ale dla mnie to wygląda jak zwykła kioskowa zabawka. Niech zrobią porządne formy, a wyjdzie naprawdę ciekawa seria. Mimo wszystko gratuluję nabytku, może się podobać (y)