• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Avie można do tej pory spotkać u sąsiadów z południa jak jadę na zakupy BROWAROWE :rolleyes: i model wygląda bardzo przyzwoicie ;). Co do Modelu STAR-a to piaskarka Bartkowi wyszła świetnie a części z Herpy jak by były robione pod model STAR-uszka, Maciek gratuluję posiadania i Bartkowi wykonania (y).

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Bardzo fajne modele zaprezentowałeś,najbardziej podoba mi się pierwsza Avia.Piaskarka na Starze wydaje się być trochę zbyt nowoczesna ale i tak nieźle wyszedł ten model.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Dzięki koledzy za opinie. :)
Dziś taki składaczek. Dotarła do mnie AWM-owska naczepa i założyłem na nią taki kontener Evergreena, podpiąłem pod Renię i wyszło takie coś:

IMG_9235.jpg
IMG_9236.jpg
IMG_9237.jpg
IMG_9238.jpg
IMG_9239.jpg

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Starsza RENATA wygląda bardzo ładnie to oryginalny lakier czy coś tam pomagałeś modelowi ?? :podstepny:, naczepa z kontenerem też bardzo ładnie się komponuje z całością (y).

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Dzięki koledzy za komentarze. :)
Dziś nadal lato, ale u mnie pojawił się po pobycie w Iławie jeszcze jeden model na ciężkie zimowe dni. Producentem jest firma MiniCar.
Sorry za drugą fotkę, trochę mi się rozmyła:(.

IMG_9168.jpg
IMG_9169.jpg
IMG_9170.jpg

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Model bardzo ciekawy (y), ale Maciek gdzieś Ty go wysłał na taką drogę ?? :LOL: pierwszy przelot "TIR-a" obok niego i się kręci jak na karuzeli :D ...on to chodniki lub Rynek niech odśnieża :podstepny:.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2
Spojrzałem na Twoją prezentację, później za okno... no ...na szczęście wszystko się zgadza a Multi tylko z przeglądu wracał.