• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Romany pierwsza klasa. Szkoda że Raby w tej wersji nie zrobili. :)
No właśnie. Masz rację. Herpa ma przecież formy do grilla Raby jak i Oafa. Kabina w tych modelach jest taka sama. Tak niewiele potrzeba, a ilość modeli niesamowicie by wzrosła. No ale to przecież "wielka Herpa" i nie przejmuje się potrzebami modelarzy zza wschodniej granicy Niemiec. A szkoda...

maniek

Aktywny użytkownik
Reakcje
70 0 0
Kolejny temat przejrzałem i nie mogę wyjść z podziwu przez Jelcze , Stary, i Zetory :) oraz inne z epoki PRL. Genialne są te modele, będę musiał za jakiś czas bardziej skupić się na wcieleniu ich do mojej kolekcji :p jeżeli je dostanę ...

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Spożywka z miejscami na ADR-y , a ja się potem dziwie że wyniki mam takie złe jak to jem.:ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:
A poważnie do Dafa to mi się ta naczepa lekko za duża wydaje.;)
Z tą spożywką to widzę, że przesadziłem, ale to brak mojego doświadczenia w transporcie ciężarowym :). To próba znalezienia jakiejś naczepy dla tego Dafika. Z tego wynika, że dalej będę szukał.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Panie, nie ma co szukać tylko jakąś podkontenerówkę mu zapnij. Albo krótką albo pod tankkontener, u mnie już podczepiony czeka na fotki. A kółek to mu nie zmieniaj, bo idealnie pasują te oryginalne do jego błyszczącego srebra kabiny.