• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
A u mnie kolejny model pojawił się w kolekcji. Tym razem ponownie Herpa. Już miałem nie kupować herpowskich modeli, ze względu na braki w tylnych belkach i wciąż rosnących cenach, ale jeszcze się skusiłem. Tym razem przeważył grill i napis na cysternie.

IMG_8667.jpg
IMG_8668.jpg
IMG_8669.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Fajny jest ten Roman , pamiętam doskonale te ciężarówki z naszych ulic ale raczej nie w tym malowaniu.
Co do golizny Herpy , można z nią walczyć na własną rękę, farbkami i pędzlem.;)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Fajny jest ten Roman , pamiętam doskonale te ciężarówki z naszych ulic ale raczej nie w tym malowaniu.
Co do golizny Herpy , można z nią walczyć na własną rękę, farbkami i pędzlem.;)
Na naszych ulicach takie nie jeździły. To typowy z ulic NRD. A co do walczenia własną ręką, to masz rację. Ja mam sporo modeli podmalowanych, ale to stare formy, a modele kupione za niewielkie pieniądze. Natomiast dziś, gdy za model płacisz 30 - 40 Euro, to chyba można wymagać pomalowania paru detali przez producenta.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Na naszych ulicach takie nie jeździły. To typowy z ulic NRD. A co do walczenia własną ręką, to masz rację. Ja mam sporo modeli podmalowanych, ale to stare formy, a modele kupione za niewielkie pieniądze. Natomiast dziś, gdy za model płacisz 30 - 40 Euro, to chyba można wymagać pomalowania paru detali przez producenta.
Masz rację Maćku że ceny są mocno wygórowane :cry:

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Roman jako auto bardzo ciekawy ,jakaś mała odmiana ;) co do wykonania to trochę pustawy ,ciekawi mnie to kiedy nie będzie nas stać na modele z wyższej półki jak ceny będą rosnąć w tak zastraszającym tempie :(

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Romek to kolejna ciekawostka z Herpy godna uwagi. Plus za te koguty. Stare herpowskie naczepy raczej nie powalają, ale w tym zestawieniu nawet można przymknąć oko.