• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jelcz fenomenalny. Taki widok przypomina młode lata.
Co do kół to należy zauważyć, że koła typowe w amerykańskich trackach były bardzo podobne do tych w Kamazie - ciekawe dlaczego?

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Cieszę się, że Jelczyk przypadł Wam koledzy do gustu. Dziś jeszcze jeden model z SAW-Models.

IMG_8459.jpg
IMG_8460.jpg
IMG_8461.jpg
IMG_8474.jpg

I jeszcze taki bonusik z wiejskiej drogi:

IMG_8471.jpg

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.131 36 0
Przyznać trzeba, że ostatnie wypusty Seweryna są z najwyższej półki ;) Chociaż w zasadzie dotyczy to wszystkich "wyrobów" spod jego ręki :D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Super fotki , potwierdzam Star jest super, też takiego mam i jestem bardzo zadowolony.
Jeszcze by się fotka czarno-biała przydała.;):)

Heaven1973

Aktywny użytkownik
Reakcje
9 1 1
hmmm już powoli jestem zły...
a bo Seweryn ustawił mnie ostatniego w kolejce
...toż to będzie niebawem już po ptokach
z sweet fociami z mego autoparku :(

Ostatnio edytowane:

pastka

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jelcz super - świńki mają stylową fure na ostatnią podróż.
Star jest ok, ale kabina to jeden z pierwszych modeli SAW i uważam że ryfle powinny być bardziej filigranowe. Malowanie pierwsza klasa.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Maćku co prawda o gustach się nie dyskutuje ale z ostatnich prezentacji to tylko Jelcz mi pasuje bo USA-niec w ogóle mi się nie podoba :confused: a STAR to już całkiem nie moja bajka... nom chyba że zawartość beczek :D.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Trafił do mnie taki ciągnik Dafa. Wreszcie i u mnie zagościł CF. Na razie jest sam, ale chyba będę musiał dobrać do niego jakąś naczepę.

IMG_8373.jpg
IMG_8374.jpg
IMG_8375.jpg