• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Mafo nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego modelu... Jest świetny. Gdzie go dorwałeś i za ile jeśli to nie tajemnica? Poluję na niego parę lat... od samego początku jak się tylko pojawił. To jest najlepiej wykonany model Stara jaki kiedykolwiek pojawił się w naszej skali a do ideału brak mu tylko takich reflektorów jak w modelach SAW-a.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Mafo nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego modelu... Jest świetny. Gdzie go dorwałeś i za ile jeśli to nie tajemnica? Poluję na niego parę lat... od samego początku jak się tylko pojawił. To jest najlepiej wykonany model Stara jaki kiedykolwiek pojawił się w naszej skali a do ideału brak mu tylko takich reflektorów jak w modelach SAW-a.
Udało mi się go wynegocjować i dostałem w gratisie od Adama za dużą ilość kupionych jego modeli.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Dziś taki amerykański. Herpa niestety nie zrobiła go idealnie, ale jest i mnie się podoba. I to właśnie z tą dwuosiową naczepą.

IMG_8365.jpg
IMG_8366.jpg
IMG_8367.jpg
IMG_8368.jpg
IMG_8369.jpg

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2
Model wszyscy wiemy jaki jest, ale jak nie ma innej alternatywy to się trzeba cieszyc z tego co się ma.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Dojechała dawno oczekiwana przesyłka i pojawił się w mojej kolekcji taki świniowóz:

IMG_8462.jpg
IMG_8463.jpg
IMG_8464.jpg
IMG_8465.jpg
IMG_8466.jpg

agip

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Chlewik piękny a z poprzedniej prezentacji to dodam, że koła idealnie pasują do kamaza i tym podobnych wynalazków.