• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Świetnie to razem wyszło kolorystycznie, co do wysokości kół to ten problem w modelach brekiny będzie się ciągnął dopóki brekina nie wprowadzi do oferty swoich naczep, bo robiłem przymiarki i z walthersem, i z athearnem czy trainworxem i wszędzie ta różnica jest, przypuszczam że Rapido również by "leciało w górę". Jak na razie jedyne lekarstwo na tę przypadłość to naczepy 53ft.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.838 4 0
Dornbierer - jedno z tych Herpowskich malowań, do których można trochę powzdychać... :D Bardzo fajna konfiguracja i to chyba pierwszy zestaw typu solo + przyczepa w tych barwach...

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.930 387 20
i to chyba pierwszy zestaw typu solo + przyczepa w tych barwach...
Trudno mi powiedzieć, które modele były wydane pierwsze, ale chyba przed tą wywrotką były jeszcze dwa zestawy z kontenerami śmieciowymi z przyczepą...:niepewny:

EDIT
Jeden kontenerowiec śmieciowy pokazywałem tu KLIK. Drugi niebawem

Ostatnio edytowane:

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.838 4 0
Trudno mi powiedzieć, które modele były wydane pierwsze, ale chyba przed tą wywrotką były jeszcze dwa zestawy z kontenerami śmieciowymi z przyczepą...:niepewny:

EDIT
Jeden kontenerowiec śmieciowy pokazywałem tu KLIK. Drugi niebawem
Zdecydowanie mam jakieś zaniki pamięci! :ROFL: Jak mogłem zapomnieć, że najlepszym zestawem w tym malowaniu, to właśnie czteroosiowy hakowiec z przyczepą? :niepewny::D

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.445 2 0
Nigdy wcześniej nie zwracałem uwagi jakoś na ten model do czasu tej prezentacji:)i mogę napisać to co koledzy że w tej konfiguracji ta Scania wygląda kapitalnie(y)(y)gratuluję.