• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.124 387 20
Świetny model , podoba mi się też waloryzacja , a jakby miał jeszcze jakiś piach na pace to byłby idealny.;)
Piach to nie problem. Mnie przeszkadza trochę ta wolna przestrzeń pomiędzy kabiną, a kiprem. Nie mam pomysłu, przynajmniej na razie, jak ją wypełnić. Może jakieś koło zapasowe... Nie wiem...:confused:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Piach to nie problem. Mnie przeszkadza trochę ta wolna przestrzeń pomiędzy kabiną, a kiprem. Nie mam pomysłu, przynajmniej na razie, jak ją wypełnić. Może jakieś koło zapasowe... Nie wiem...:confused:
Najlepiej poprzeglądać fotografię w internecie i popatrzyć cóż ciekawego koledzy z odry wstawiali za kabinę , myślę że skrzynka i koło zapasowe jest jak najbardziej ok, tak samo HDS by pasował.

Reakcje
11.596 67 1
Model świetnie zrobiony , bardzo mi się spodobał . Tak jak już koledzy zauważyli , trochę głupio wygląda ta pusta przestrzeń za kabiną . Podobnie jak Marcin uważam że tam pasowałby idealnie HDS , ale ten starszego typu :

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Bardzo fajny zestaw i ciągnik i naczepa , a nawet powiem że naczepa ze względu na małą ilość ciekawsza, a czy brzydka , czy ładna rzecz gustu, ja takie lubię i trochę się dziwie że nie mam takiej w kolekcji ;):)