• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.063 387 20
Dziś wielki dzień. Dotarła paczka z Auto Loko Motiv za co serdecznie dziękuję Pani Ewie. Modele wg mnie są świetne. Zrobione kapitalnie. Jedyne czego mi brakuje to napis ŻUBR. Poza tym to są świetne. Dziś zrobione tak na szybko dwie fotki. Kolejne jutro.

Żubr razem 01.jpg
Żubr razem 02.jpg

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.573 67 1
Piękne modele nam dzisiaj Maćku zaserwowałeś . Oba są rewelacyjne , jednak ten niebieski nieco bardziej do mnie przemawia . Może dlatego że taki pojazd odrestaurowany istnieje w naszym kraju .

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.063 387 20
Dziś obiecane zdjęcia Żubrów. Trochę pogoda nie sprzyja i fotki robione przy sztucznym świetle więc i niedociągnięcia mogą być.

Żubr plandeka 01.jpg
Żubr plandeka 02.jpg
Żubr plandeka 03.jpg
Żubr plandeka 04.jpg
Żubr plandeka 05.jpg
Żubr plandeka 06.jpg
Żubr skrzynia 01.jpg
Żubr skrzynia 02.jpg
Żubr skrzynia 03.jpg
Żubr skrzynia 04.jpg
Żubr skrzynia 05.jpg
Żubr skrzynia 06.jpg

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.573 67 1
Swoją kolorystyką to błękitno-biały kładzie na łopatki zielonego . Kapitalne modele , ilość szczegółów i oznaczeń robi niesamowite wrażenie . Kabiny , wycieraczki , tylna belka , burty , bak paliwa ..... no palce lizać , znaczy żubra :D