Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
A no. Bo w 5h można poprawić, wydrukować, wypłukać, naświetlić, pomalować , wysuszyć, sfotografować i pokazać poprawioną felgę,
No ale opona nie zdążyła wyschnąć. ;-)
Ta szyba jeszcze bardziej urealnia ten model. Rewelacyjnie Ci to wyszło, jestem ciekaw jak wyjdą te większe szybki bo im większa powierzchnia, tym ciężej jest równomiernie rozciągnąć plastik. Kiedyś też testowałem tę metodę ale nie do końca mi wychodziło to co chciałem i zdecydowałem się na przezroczystą żywicę.
Poszło zdecydowanie łatwiej niż myślałem. Jeszcze jeden wymiar muszę skorygować. Podgrzewam opalarką. Powierzchnia jest mała więc w miarą dobrze idzie. Przed rozciąganiem kopyto zwilżam wodą z dodatkiem mydła. Kopyto wypolerowane włókniną 1500.
Znowu zdjęcia dodać nie mogę