• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moja kolekcja

Martino

Znany użytkownik
Reakcje
490 8 0
Ciekawe to Volvo, fajnie wygląda atrapa w kolorze nadwozia, dodatkowe halogeny i trąbki. Szkoda, że lusterka znowu czarne a potrafią robić w kolorach, chromowane felgi mi tutaj nie leżą. Widzę wszystkie zestawy wagi nie ominą :p

Reakcje
11.597 67 1
Chyba nigdy wcześniej nie widziałem tego volva . Bardzo mi się spodobało to malowanie . Natomiast jeśli chodzi chodzi o model w barwach naszych południowych sąsiadów to bardzo przypada mi do gustu ta konfiguracja .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Rewelacyjny Daf, miałem na niego chrapkę, ale ostatecznie w ręce wpadła mi Scania w tym malowaniu. W tej chwili posiadają już sporą partię nowych Dafów.

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Bardzo ciekawe modele pokazujesz. Malowanie J.M.I.T. od zawszę mi się podobało sam swego czasu miałem parkę i bardzo żałuję, że się jej pozbyłem bo ciężko teraz dostać te modele.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Ciekawy model i bardzo fajnie wykonany. Z blachami wygląda dużo lepiej. Jedyny minus, że ma polskie blachy, a nie czeskie. ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.128 387 20
Maciek nie mam zagranicznych blach:) ale za to mam nadmiar polskich i dlatego większość modeli mam na polskich blachach:) więc przymknijmy oko na te małe minusy;)
Przymykam oko ;) i dlatego napisałem "szkoda, że nie ma". :)
Kolejny pięknie zrobiony zestaw pokazujesz. Dwukolorowy grill w tej Scanii wygląda bardzo realistycznie. Fajne malowanie.

Reakcje
11.597 67 1
Jak dla mnie świetny model . Ta kabina ma bardzo urokliwe malowanie . Swoją drogą to widzę go pierwszy raz . Z tego co mi się kojarzy to w barwach tego przewoźnika parę modeli wyszło .
Sprawdziłem co najmniej 11 w tym actros w bliźniaczym malowaniu .