• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moja kolekcja

OP
OP
kosmo83

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.419 2 0
Rewelacja(y) Jedyne co by tam można dodać to lekkie przybrudzenia grilla, tak by wyciągnąć detale z niego, no i te wloty powietrza (?) czarne jakimś markerem podrysować. Ale modele w tym wątku co jeden to lepszy, Gratuluję(y)
Rzeczywiście teraz jak się przyjrzałem to ten grill za ładny jest;)więc może z czasem dodam mu czarne elementy i dzięki za podpowiedź:)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.791 4 0
Po długiej wędrówce przez zaległe prezentacje udało mi się wreszcie dotrzeć i do Twojego tematu :) Tutaj tak samo jaki i u innych - działo się! :D
Na początek RABENy. Pięć marek i pięć zupełnie innych zestawów! :) W każdym świetne detale i dodatki. Jak dla mnie zdecydowanie wygrywa Scania :D a zaparkowane blisko siebie robią wspaniałe wrażenie! :)
Zettransport - malowanie bliskie mojemu sercu, bo z mojej okolicy i widuję co jakiś czas :) Firma z dużymi tradycjami, znana na południu Polski. Normalnie zestawy raczej bez "fajerwerków" ale kto wie, może gdzieś jeździ taki "wypasiony", jak ten z Twojego parkingu... :D
Dartom - kolejny dobrze wszystkim znany "żółtek" :D Fajnie , że zdecydowałeś się zrobić Renault w tych barwach, bo razem z Volvo tworzą kapitalny duet! :)
Iveco z naczepą DPD - pomysł ciekawy, ale ja widział bym tu konia może z kontenerem! :D Naczepę spiął bym bardziej z czymś bardziej "zmęczonym" , też może być "no name" ;)
Na koniec AXO Logistics. Widzę , że postanowiłeś mieć co najmniej po dwa modele w tym samym malowaniu! :D Przewaga czerwonego koloru przyciąga wzrok i po raz kolejny piękny duet. :)