• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moja kolekcja

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.121 387 20
Ciekawy model i fajnie, że dałeś mu dodatki i podmalowania. Jedno co mi tu jakoś nie pasuje, to ten niebieski grill. Jakoś tak zbyt plastikowo wygląda, ale poza tym to konfiguracja jak i malowanie modelu bardzo ciekawe.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Duży plus za zestaw przestrzenny, rzadko Herpa serwuje nam coś takiego. Malowanie też ładne, do kompletu byłby jeszcze SK, którego kiedyś pokazywał Bobi.

Reakcje
11.596 67 1
Oba modele które pokazałeś są świetne . Mercedes ma fajną konfiguracje . Od kiedy jest myto od pojazdów poniżej 12 ton coraz więcej takich dużych przestrzennych zestawów widać . Natomiast magnumka ma bardzo fajne malowanie .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.121 387 20
Podobają mi się Twoje prezentacje. Modele mają dołożone blachy, oznaczenia... Pięknie to wygląda. Tak trzymaj. (y)

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Skoro koledzy już wcześniej wypowiedzieli się na temat malowania tej Magnumki to nie będę kolejny raz pisał tego samego ale zgadzam się z nimi.Ogólnie model wart posiadania no i + za rejestracje.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Na tą magnumkę kiedyś chorowałem, jeden z lepszych modeli tamtych czasów. Co do Volva zgodzę się z przedmówcą, ale całość nawet mi się podoba.