• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moja kolekcja

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.121 387 20
Bardzo ciekawy zestaw z Dafem CF. Bardzo rzadko spotyka się w miniaturze ten ciągnik. Barwy też fajne. Piękna miniaturka. (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.121 387 20
Ciekawy duński zestaw. Nie wiem tylko, czy polskie blachy pasują do takiego "Duńczyka". ;)

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Ciekawa kolorystyka tego zestawu. Daf cf nieczęsty model. Co do nowego dafa z herpy to fajnie by było jakby go zrobili, ale obawiam się, że nie będzie ani nowego cf, ani nowego Renault, czy iveco od premiery minęły już ok. 4lata a modeli nie ma.:( Volvo ciekawe, a Man bardzo fajny. Jest jeszcze przynajmniej jeden z tej firmy.

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.256 5 1
Im dłużej patrzę na zdjęcia Ove Ostergaarda tym bardziej mi się podoba ten model. Bardzo lubię duńskie malowania, więc i to przypadło mi do gustu.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Świetny przykład klasycznego woła roboczego z ekstra detalami. Naczepa zwraca uwagę. Ove to klasyka, kiedyś ten model mocno mi chodził po głowie.