Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No i wyszło super. Przy jednym pulpicie posadż Leszka a przy drugim Darka moich kolegów z pracy . Na mnie nie licz bo nie mam autoryzacji na te lokomotywy.
No ale gdyby tak trochę szpachli zaaplikować, przeszlifować i zniwelować te "prążki" z drukarki 3D, co zajęłoby może z 37 minut nie licząc przerwy na schnięcie to wyglądałoby to trochę lepiej. Choć jak lok będzie pędził z prędkoscią VMax to te "prążki" będą raczej nie do zauważenia.
No ale gdyby tak trochę szpachli zaaplikować, przeszlifować i zniwelować te "prążki" z drukarki 3D, co zajęłoby może z 37 minut nie licząc przerwy na schnięcie to wyglądałoby to trochę lepiej. Choć jak lok będzie pędził z prędkoscią VMax to te "prążki" będą raczej nie do zauważenia.
No ale gdyby tak trochę szpachli zaaplikować, przeszlifować i zniwelować te "prążki" z drukarki 3D, co zajęłoby może z 37 minut nie licząc przerwy na schnięcie to wyglądałoby to trochę lepiej.
Kiedy ja zobaze w koncu na zywo Twoje modele z tymi jakze cennymi radami, ze szpachlowaniem w 37 minut, no i te slynna obracana scianke za maszynista?
Wracając do moich pulpitów, to są już kompletne i gotowe. Tylko montować do kabin. Wczoraj myślałem, że manetek nastawników nie dam rady zrobić i zamontować, ale się okazało przez noc, że się jednak da. I rano zostały zmaterializowane, a poziom satysfakcji sięgnął 90%. Posłużyłem się struną gitarową o srednicy 0.3mm jako materiał na manetki oraz jako wiertło.
Pawle, biję się w pierś i biorę Twą uwagę na klatę... Ostatnio pomijając " kuchenne rewolucje" za dużo było YT.(pozatym jakiś dół był...) Jako małe pocieszenie dodam, że na warsztacie mam drzewka (adaptacja seryjnych) oraz poszedł już tłuczeń w tory...