• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele samochodów ciężarowych - Oilstat

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.019 16 0
Ale modele i plener(y) Ten klient w czerwonej czapce to nadzoruje wkółko swój kawałek betonu:D No i widze jeszcze atrapy latarń Fallera sam mam takie;) Jeszcze jak by jacyś pacjenci siedzieli za kierownicami tych ciężarówek to uwierzył bym że to wszystko jest jak w realu. Może dorób jakąś skladnice złomu. Rewelacja normalnie.

OP
OP
oilstat

oilstat

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Model numer 2/2014 :)

Przygotowując się na wzmożoną konkurencję Izzy Logistics zakupiło pierwszy zestaw samochód + przyczepa o większej powierzchni w porównaniu do zestawów z naczepą. Zabudowę wykonała holenderska firma Heiwo. ;)

140220 002.jpg
140220 004.jpg
140220 008.jpg
140220 010.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.152 108 2
Bardzo ładny zestaw, podoba mi się taka waloryzacja, słabo tylko wyglądają Twoje osobówki przy Twoich dopracowanych ciężarówkach.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
:eek: Nie no nie mam pytań. Kopara mi opadła po przeglądnięciu całego tematu, ciężko wybrać faworyta, każdy model jest piękny. Szczególnie jednak spodobał mi się pomysł z otwartymi drzwiami w H. Essersie. Na Twoich zdjęciach i tej dioramce wszystko wygląda jak żywe. (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
Ciekawa ta Scania w malowaniu Izzy Logistics. Bardzo fajnie wyglądają te agregaty pod podwoziem.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Wspaniała kolekcja :):) nie umiał bym wybrać który jest najlepszy ,a ten z paletami w środku to już całkiem odlot ,,i super magazyny .

OP
OP
oilstat

oilstat

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Star 21 z SAW Model.
Model lekko przybrudzony i uzupełniony o ładunek węgla dla "odbiorców prywatnych".

140517 008.jpg

140517 006.jpg

140517 017.jpg

Dotarł do mnie również model Stara C-25 "Piwo Żywieckie"

140517 026.jpg