• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele ciężarówek kubamich1

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Byłem na kilku lotniskach ale tak nie równego pasa jeszcze nie widziałem:D, a tak na poważnie to fajnie ten wóz strażacki się prezentuje. Żółtki oczywiście też niczego sobie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Byłem na kilku lotniskach ale tak nie równego pasa jeszcze nie widziałem:D, a tak na poważnie to fajnie ten wóz strażacki się prezentuje. Żółtki oczywiście też niczego sobie.
Może to fotki z pasa w Modlinie:ROFL:.
Strażak bardzo ciekawy. Fajnie wygląda z kierowcą, a i popekaesowe cieżarówki fajne.

OP
OP
kubamich1

kubamich1

Znany użytkownik
Reakcje
5 0 0
W tym strażackim Rosenbauerze zginęła mi armatka dachowa, ta która jest tam to samoróbka. Samolot AN 124 jest w skali 1:144 ale tu miał posłużyć tylko jako oddalony drugi plan. Kombinuje do tego Rosenbauera zrobić znaczki z portu lotniczego Modlin.

pastka

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Bardzo ciekawy ten Pegaso (y) Można mieć zastrzeżenia do jakości Eko, ale prawdziwy rodzynek i unikat :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Kapitalny ten Fiat. Twoja kolekcja PEKAES-ów powala na kolana. Co jeden to ciekawszy model. (y)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Rzeczywiście DUŻo tych PeKaS - ów. Ale zimowa sceneria też wykonana na wysokim poziomie. Realistyczna!!

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Co jeden to ciekawszy. Trochę zazdroszczę Ci tak potężnej kolekcji PEKAES-ów.