• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele ciężarówek kubamich1

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Kuba weż się chłopie ogarnij na siłę szukasz zwady czepiasz się o wszystko ,nie pitol że nie masz czasu i brak internetu bo w swoim temacie masz czas i internet bez problemu ale żeby coś napisać komuś konstruktywnego to już masz spiętrzenie przeszkód nie do pokonania.Sprawa druga jak to nazywasz cukrowanie jak ktoś ma co pokazać i to oglądającemu się podoba to komentuje a jeżeli nie podoba się to można w sposób kulturalny lub żartobliwy napisać komuś uwagę odnośnie modelu i na pewno się nie obrazi.Niestety Ty nie przyjmujesz uwag tylko od razu się spinasz i kontratakujesz.Nie wiem co masz do kolegów z wawy ale ja na szczęście się do nich nie zaliczam więc pozostawię to bez komentarza.Twoje zachowanie skwituję krótko -Nie podobają się Wam moje zabawki (zdjęcia ,modele) to idę do innej piaskownicy - jak tak Nas traktujesz to ja po Tobie płakał na pewno nie będę ,,szerokości,, pa pa.

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Broda możesz mi wszędzie poklikać że słabe. Jak Ci to nastrój poprawia to śmiało, ale jak widzisz zacząłeś z wytykaniem błędów to i u Ciebie się też się znalazły na kilku stronach z dwustu. Dalej nie szukałem bo mi to lotto. Trzymaj się.
@SECOND MODELS przemyślane wszystko.
Na pewno????
Czy Twoim zdaniem "par Koleżków z WaWy " potrafi Ci napsuc krwi?
Zastanów się jeszcze nad Swoim podejściem do tematu
Zrobisz jak Chcesz
jak sobie pójdziesz Twoja sprawa ,jednak łez szkoda wylewać a tkwić w swojej prawdzie :)
I tak jak Broda napisał ..szacunek jest ważny i oddnie swojemu hobby .
Pewnie znajdzię się osoba która to będzie negowała co napisałem jednak myślę że tego nie zrobi:podstepny: bo sama się skompromituje na forum
Pomiomo swojego ciętego języka nie mam zbyt wielu Kolegóww na forum jednak zdecydowałem się to napisać i myślę że Zgorzelec będzie kojarzył Ci się inaczej ;)