Kuba nie irytuj się, mafo lubi się dowalić do każdej gołej belki...a co dopiero do takich krzywych kalek - no cóż tak ci wyszło i już, ważne ,że coś robisz...a robisz i to nie od dziś, bo jak by tak sięgnąć kilka lat wstecz to robiłeś to już wtedy , kiedy u mafo królowały tylko gablotkowe modele BMW i nie posiadał pewnie ani jednej ciężarówki, i masz rację że może być irytujące pisanie przez Maćka takich uwag, ale gość już taki jest. Ja też czasami walę prosto z mostu jak mnie coś razi i tyle.
Pewnie, że mogłeś zeszlifować tył naczepy...ale pewnie myślałeś ,że kalka się ułoży...bo w większości przypadków tak jest i już. A jeszcze taka mała dygresja odnośnie tych płynów "pod kalki" - nie zawsze są wskazane, czasami dzięki nim kalki nadają się dośmieci...co innego płyny "na kalki" - te zdecydowanie mają lepszy wpływ na USTABILIZOWANE już kalkomanie...
I chłopaki, dajcie se już luz...przecież to nie jest wirtualna rzeczywistość gdzie ciocia, wujek, kuzynka, babcia itd...walą nam tylko "ochy i achy" , ale drapieżna rzeczywistość, a publikowanie czegokolwiek w sieci ma swoje konsekwencje...np: Ja kiedyś na swoim fikcyjnym koncie na "fejsie" skomentowałem fotkę kolegi z pracy , odnośnie jego brzuszka...miałem telefon o godzinie 23.45 w którym zostałem powiadomiony , że jestem wieśkiem i za takie komentarze zostaję zoblokowany i nie mam wglądu w jego konto - no paranoja, ale niektórzy zbyt bardzo przejmują się czasami nie istotnymi pierdołami....to byłoby na tyle.
Kuaba, sory za wywody, a le dziś nie piłem wody...