• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele ciężarówek kubamich1

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Skoro biało-czerwone czyli znaczy "poloniki":ROFL:
To tak zwany żart sytuacyjny względem ostatnich dyskusji forumowiczów na temat "poloników".;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.964 387 20
Bardzo fajne modele. Obydwa mi się podobają. Świetnie się prezentują na tym tle.

OP
OP
kubamich1

kubamich1

Znany użytkownik
Reakcje
5 0 0
Volvo F12 (na biało malowano w PEKAESie samochody po wypadkach):

..... Kolejne fotki napewno będą , picturepush coś szwankuje i nie można skopiować linków w żaden sposób od kilku dni...[DOUBLEPOST=1365682625,1365681459][/DOUBLEPOST]

OP
OP
kubamich1

kubamich1

Znany użytkownik
Reakcje
5 0 0

Fajnie że się podobają, bo sam zdaje sobie sprawę że doskonałe nie są. Pomysł na flotę Pekaesu wpadł mi kiedyś do głowy i robiłem niektóre auta z tego co miałem pod ręką. Czyli jakieś niemieckie pokemony po oczyszczeniu z napisów pomalowane w barwy PEKAESu.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.964 387 20
Fajnie że się podobają, bo sam zdaje sobie sprawę że doskonałe nie są. Pomysł na flotę Pekaesu wpadł mi kiedyś do głowy i robiłem niektóre auta z tego co miałem pod ręką. Czyli jakieś niemieckie pokemony po oczyszczeniu z napisów pomalowane w barwy PEKAESu.
Wyglądają bardzo dobrze. A wszyscy wiemy, że trzeba sobie samemu przerobić jakiś niemiecki model, żeby mieć PEKAESA. Wielcy producenci nie wypuszczają takich modeli. Nasi rodzimi, też nie proponują PEKAESÓW, a szkoda.