• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

G 1:22.5 Model lokomotywy do składania

Skalar

Użytkownik
Reakcje
6 0 0
do 120 numeru są części parowozu od 121 do 150 dioram stacji kolejowej. Prenumeratę można przerwać w dowolnym momencie ja zrobię podobnie bo nie mam miejsca na dioramę

Pantograf

Znany użytkownik
Reakcje
1.013 63 25
@WojciechCieciwa dokladnie tak jak napisal @Skalar . W prenumeracie dostajesz paczke raz w miesiacu (4 nr) wraz z paczka dostajesz fv na kolejne nr. Prenumerate mozna przerwac w kazdej chwili i tak jak wyzej podal kolega do 120nr jest lokomotywa i na tym etapie zakoncze prenumerate. Chcial bym jakis wagon do tej maszynki ale nie wiem czy cos jest w tej skali aby nie bylo skrocone jak np LGB.

Pantograf

Znany użytkownik
Reakcje
1.013 63 25
Dotarły kolejne nr czyli 30-33 w nich drugi silnik, pokrywa na pierwszy, elektromagnes SHP oraz lampa przednia dolna. Wiec w sumie nie widać na oko posunięcia dalej jak przy wcześniejszych nr. W 33nr była lampa do złożenia (2 diody SM) i niestety okazało się przy teście że świeci jedna.
IMG_20241209_172003_edit_46658973730380.jpg

Napisałem email dołączając wyżej pokazane fot. W odp otrzymałem że wyślą mi poza prenumerata nr 33. Mam nadzieję że lampa będzie ładnie świecić.

Reasumując rok kończę na nr 33 model urusl do wagi 2330g. Bardzo jestem ciekawy ile będzie cały ważył.