Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No naprawdę ładnie. Nie to żebym się czepiał ale jedna rzecz trochę nie daje mi spokoju. Krówki wyglądają jakby miały czarną plandekę na grzbiecie .Wiem w tej skali poprzeczka jest zawieszona na najwyższym poziomie i naprawdę trudno znależć kompromis pomiędzy oryginałem, a modelem. W naturze to chyba nasze jałówki inne plamki mają. Ale to tylko celem motywacji . :shock: Brawo!!!
no wiem właśnie tymi krowami to coś dałem .... ale farba matowa nie okaała się na tyle matową jak krowy no chyba e krowy wystwowe a co do romieszcenia plem to takie właśnie nalałem na necie
dzięki a miłe słowa
nie nie humbrolem- mieszałem baze z kilku kolorów RAL (mieszalnik lakierów samochodowych -sikkens + naturalna rdza )ale tera mi już cieżko powiedzieć co to było bo sobie niezapisałem a jeszce 100ml mam
już za tydzień będzie trakcja elektryczna- jedzie ....jedzie..... modelmania......ja
i 4 nowe domki na makiecie, jakby nie chabówka to kolejny weekend byłby pod znakiem kolei domowych
już za tydzień będzie trakcja elektryczna- jedzie ....jedzie..... modelmania......ja
i 4 nowe domki na makiecie, jakby nie chabówka to kolejny weekend byłby pod znakiem kolei domowych