• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Magia kolei według Magica

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.851 79 12
No to zajebiscie, że się udało cyknąć długo wyczekiwaną "modelke"...
A co do znajomosci... Może mijając się na szlaku.łapa poszła w górę lub gdzieś na Warszawie Wschodniej, gdzie są.zmiany drużyn. Ale chyba nic ponad to...

Trzymaj się i pozdr,...

OP
OP
Magic

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.052 37 4
Dobra. 17.01.2025. Olsztyn Główny.
Jak sobie założyłem tak zrobiłem. @Harry Potter, dziś nie było czasu na żadne wstydy czy nieśmiałości ;)
Ale wpierw mała historyjka. Jedzie do olsztyna EP07-444, żólte czoło, dobra, pakuję się i przejdę się na łuk przy plaży miejskiej. Aparat sprawdzony, ustawiony na seryjne 6 klatek, wszystko gra. Pogoda wiosenna, słoneczko świeci i w ogóle sielanka. No to czekam, kilka próbnych kadrów i jest dobrze. W końcu jedzie, pełne skupienie. Celuję, spust do połowy, ostrość złapana i cyk, fotka poszła. Problem w tym, że to któtki odcinek, a ja zdjąłem palec ze spustu żeby jeszcze raz przycelować, nie wiem po co skoro miałem serię...skutek taki, że się zacieło na najlepszym punkcie, a nastepne...już za znakiem i słupem.., w taką pogodę, na łuku i przechyłce....Jak to skomentowac? ;) Rad nierad poszedłem później na Głowny, maszyna nieoświetlona, ale tym razem bez ceregiali zapytałem czy może na moment włączyć lampy bo robię zdjęcia"specjalnym obiektywem", wiadomo fisheye.
No i mamy do kolekcji ostatnią czynną kolorową z floty IC, akurat te nocne zdjęcia z promienistymi lampami mi przypadły do gustu. Szkoda tylko, że wyjechała za daleko w peron i te słupy po prawej chaos wprowadzają. No ale jest, tak jak chciałem. Trzeba szukac nowych wyzwań.:cool:
Z zpozdrowieniami.
Maciek "Magic"

tory 17 sty 25 6000 2000 stare logo 2.jpg