31.12.2021. Olsztyn.
Szybkie podsumowanie roku. Kolejowo raczej na plus, choć masa przegapionych okazji. Cóż, nie można mieć wszystkiego. Prywatnie po perturbacjach coraz lepiej, jednak odbija się to na czasie wolnym, co tez odbija się na ilości fotek. Pełen optymizmu odliczam do północy, żadnych cudacznych postanowień typu "nowy ja", żadnej presji

Twarda kontynuacja obranych kierunków i mam nadzieję sprofesjonalizowanie fotografii kolejowej i podniesienie jakości. To tyle, ale bez żadnych ciśnień

Wszystkim kolegom i koleżankom z forum i nie tylko, chciałbym życzyć, aby Nowy Rok 2022 był jak najlepszy, w zdrowiu, z pasją, sukcesami na wielu płaszczyznach. Tego samego sobie życzę.
Ostatnie fotki z Olsztyna w 2021, EP07-480 i 356, przy P4 w Olsztynie, oraz manewrujący ST44-1228 przy szopie Cargo. SU46-029 na moich oczach wjechała do szopy Cargo i zamknęli ja na 4 spusty. Nie sądzę, aby wyjechała przed poniedziałkiem niemniej plan Sylwestrowo Noworoczny to nie jakaś potężna biba, a zwykły spacer aby mieć siłę na jutrzejszą kolejną wyprawę na tory

Z pozdrowieniami.
Maciek "Magic"