• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Lista życzeń ...

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.934 119 22
braun-jc, popieram Twój pomysł z ST44 CTL-u. To jest coś jak najbardziej realnego do wykonania. I z pewnością model w niewielkim stopniu by odbiegał od oryginału, co do detali. Pasowałby też świetnie do nowych wagonów Electrotrena/Parowozika i ST43-R004 Tilliga.
Super. Też sobie tego życzę.

Reakcje
2 0 0
CoCu napisał(a):
braun-jc, popieram Twój pomysł z ST44 CTL-u. To jest coś jak najbardziej realnego do wykonania. I z pewnością model w niewielkim stopniu by odbiegał od oryginału, co do detali. Pasowałby też świetnie do nowych wagonów Electrotrena/Parowozika i ST43-R004 Tilliga.
Super. Też sobie tego życzę.
Wysłałem fotkę ST44 z firmy CTL do Roco może Ktoś się zainteresuje w Austrii. A co tam!

Juras

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Z bardzo realnych życzeń Ty1 epoce III na bazie BR58 Roco w. O ile wiem wystarczy tylko przemalować model. Jeśli cena kształtowałaby się na poziomie Br58 to byłby to przebój taki jak St44 003 i Okl2 21.

A

Anonymous

Gość
bobek napisał(a):
Moim marzeniem jest Model :
Jelcz - w tym strażacki - już się robi. Powaga :!:
Prezentacja w Norymberdze. :razz:

Hej Bobek! A o co Ci chodzi z tym Ot 1?
Mamy Ci zrobić? ... Dymnicą służę od zaraz.

Tolo

flugzeug

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
EZT EN- 57, EN-71 i ED- 72 w skali HO.

Czy istnieje mozliwość powstania kiedyś serii w HO choćby kilkudziesięciu zestawów trakcyjnych typów EN- 57, EN- 71 i ED- 72 ???. Choćby nawet do samodzielnego montażu [plus trawionki], zestawy te by się bardzo przydały.

Szaf1r

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Myślę że jak powstaną to będą to ręczne roboty tak jak EN57 ŁKMK. Wiąże się to z pioruńsko wysoką ceną. Na dzień dzisiejszy musisz sie zadowolić papierową wycinanką ( model z kartonu 2-3 2003r) Może na bazie wycinanki z PS i wielu godzin pracy zrobisz swój własny zespół trakcyjny.

pozdrawiam
szaf1r ;)