• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.282 387 20
Skakanki z kontenerami Maersk wyglądają rewelacyjnie. Można uzbierać niezłą podkolekcję. Kiedyś mi się bardzo podobały, ale jakoś zeszły na plan dalszy i jak na razie to ciągle są na liście zakupowej. Może kiedyś...

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Kolejny model dzis wjechał do kolekcji :) Inspiracją było widziane 1/1 i kupiłem sobie taki model :D Dodatakowo dwie fotki Volvo na zmienionych kołach ;)

Scania Hauber Hafen Braunschweig Florens 40ft.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.282 387 20
Scania ma świetne malowanie. Fajnie kontrastują kolory konteneru z naczepą i ciągnikiem. Natomiast Volvo bardzo zyskało na zmianie kół. Szkoda, że Herpa od razu takich nie dała do tego modelu.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Dziś zaprezentuje coś z barw Felbermayr, w sumie mam ten model z naczepą ale nie miałem paki więc oto jest ciągnik balastowy Actros Bautrans/Felbermayr ;)
No i w końcu skomponowałem to na co tak długo czekałem :D Scania w pięknej okazałości :D Scania dostanie jeszcze tablice, oraz inny HDS i belkę pomalowaną ;)