Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
To i ja posłodzę - zestaw świetny, aż ślinka cieknie na zakup. Poprzednie zestawy wagi ciężkiej również fantastyczne. Jednak moim faworytem jest MAN 2000. Niby klasyk ale cały czas daje rade.
Długo się nad nim zastanawiałem bo był dość drogi, ale udało się kupić troche taniej i jest
Scania Wittwer. Model prawdopodobnie będzie trochę zmieniony ale to sie jeszcze okażę. Na razie fotki
Kolejny model w barwach EKB i nie ostatni Volvo FH K-Line 40ft. Mdeol oczywiście będzie miał zmienione koła ale czekam aż dojdą Zastanawiam się też nad zmianą kontenera bo ten jakoś mi tu nie pasuje :/
Problem pojawia się w konfiguracji bo nie wiem czy zostawić takiego i tylko zmienić koła czy dać kabinę Felbermayr Scanii wyciągnać pałąki od drewna dać palifngera na tył i zrobić platformę do transportu :/
EKB bardzo fajne i po zmianie kół model zyska dużo. A kontener wg mnie, to pasuje idealnie do tego zestawu. Czerwony kolor ożywia te srebrno-zielone barwy.