Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Czekałem i już myślałem że zapomnieli o tej nowości bo miał być w kwietniu, ale pojawił się, i od razu poleciałem go kupić Pierwszy raz mam ten dźwig w rękach i bardzo mi się podoba, jest ciężki i ma bardzo dużo możliwości
Tak... dźwig jest świetny, niepozorny ale dobrze wykonany też mam takiego i chyba jedyny mankament tego modelu to bęben na linę ( nić ).... Fajnie też wygląda w tych barwach gratuluję nabytku
Tyle szukania, nerwów i w końcu udało sie dotarł do mnie
Dodatkowo udało mi się kupić również ciągnik Mana z numerem bocznym 18 oraz coś spod moich rąk - Man F2000
Zdjęcia nie powalają ale na dniach dam lepsze fotki i obszerniejszą fotorelację wraz z dźwigiem
Zestawy bardzo ładne, dobrze że coraz więcej modeli w tym malowaniu sie pojawia.Wrócę jednak do dzwigu.Jest to chyba najlepsze malowanie dla tego modelu, jest idealnie zrobiony i nie ma takich niedorobionych elementów jak w modelu Trosta.
Podzielam zdanie przedmówców, dźwig prezentuje się fantastycznie.Mam takiego , tyle że w innych barwach.
Zestaw również się podoba, a i ładunek ciekawie wykonany.I tu widzę zbieżność, podobny ładunek wykonałem i ja.
Do mnie dziś wjechał Man TGX 40ft. MSC. Kolejny EKB i na pewno nie ostatni bo zamierzam zebrać całą flotę EKB
W modelu zmieniłem koła z całych chromów na chrom/zieleń i wygląda o niebo lepiej