• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Czekałem i już myślałem że zapomnieli o tej nowości bo miał być w kwietniu, ale pojawił się, i od razu poleciałem go kupić :D Pierwszy raz mam ten dźwig w rękach i bardzo mi się podoba, jest ciężki i ma bardzo dużo możliwości :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.284 387 20
NIby taki mały, ale jaki wielki zasięg ramienia :eek:. Piękny model. No i pozycja obowiązkowa do podkolekcji Felbmayra.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Tak... dźwig jest świetny, niepozorny ale dobrze wykonany :) też mam takiego i chyba jedyny mankament tego modelu to bęben na linę ( nić )...;). Fajnie też wygląda w tych barwach gratuluję nabytku (y)

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Tyle szukania, nerwów i w końcu udało sie dotarł do mnie :D
Dodatkowo udało mi się kupić również ciągnik Mana z numerem bocznym 18 oraz coś spod moich rąk - Man F2000 :)
Zdjęcia nie powalają ale na dniach dam lepsze fotki i obszerniejszą fotorelację wraz z dźwigiem ;)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.687 47 0
Zestawy bardzo ładne, dobrze że coraz więcej modeli w tym malowaniu sie pojawia.Wrócę jednak do dzwigu.Jest to chyba najlepsze malowanie dla tego modelu, jest idealnie zrobiony i nie ma takich niedorobionych elementów jak w modelu Trosta.

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.988 2 0
Podzielam zdanie przedmówców, dźwig prezentuje się fantastycznie.Mam takiego , tyle że w innych barwach:).
Zestaw również się podoba, a i ładunek ciekawie wykonany.I tu widzę zbieżność, podobny ładunek wykonałem i ja:D.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Do mnie dziś wjechał Man TGX 40ft. MSC. Kolejny EKB i na pewno nie ostatni bo zamierzam zebrać całą flotę EKB ;)
W modelu zmieniłem koła z całych chromów na chrom/zieleń i wygląda o niebo lepiej ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.284 387 20
Pięknie wygląda ten zestaw. Kola dużo lepiej pasują i poprawiają ogólny wygląd. A i sama puszka zrobiona bardzo fajnie. Podoba się. (y)