• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.286 387 20
I mnie ten Manik przypadł do gustu. Pewno trzeba będzi takiego nabyć drogą kupna.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Typowy wypasiony Betz - właśnie tak powinny wyglądać modele z żółtych pudełeczek, bo zarówno naczepa jak i kontener na brak detali nie cierpią. Dobry strzał - gratuluję.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
I wkońcu coś z barw Felbermayr :D Model jest fenomenalny, bawie się nim całuy czas :D Zastanawia mnie tylko jak się montuje ładunek na to, bo za każdym razem gdy montujęrurę tak jak na instrukcji wózki się podnoszą i ładunek spada :/

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Zrób fotkę jak masz zamontowany, to może coś poradzimy? Ja w swoim długo się z tym motałem, trzeba odpowiedni rozstaw bolców złapać i jeszcze wszystko "do kupy" docisnąć.