• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

OP
OP
Porsche Design
Reakcje
117 0 3
Zgadzam sie z Tobą, koła bardzo dobrze tu pasują. Już od dłuższego czasu zbieram się za budowę makiety ale jakoś z kuzynem nie możemy do tego dojść :( ładunek na przyczepie też się na pewno pojawi;)

Reakcje
0 0 0
Mafo, te zestawy maja tak oryginalnie ;) Dopiero od FH'08 zaczęli pakować całe chromy... Mam ten modeli, jako jeden z kilku został u mnie , bo jest naprawdę MEGA i stanowi klasę samą w sobie, jest wizytówką "starej", dobrej herpy... Great :D! Porsche, gratulacje ;) Do tego mocne fotki ;) Cała Twoja kolekcja, a przynajmiej to co nam tu pokazałeś robi wrażenie, bo posiadasz świetne modele, a dodatkowo bonus za felbery-to fajne , jak ktoś kompletuje i zbiera kolekcje tematyczne ;)

Reakcje
0 0 0
Nie, nie wygląda lepiej :D Zrobiłem taką przekładkę, bo miałem taką możliwość, i wcale mi się jakoś nie widzi ;) W tym układzie, z tą puszką wygląda lepiej w oryginale, ma więcej klimatu :)

OP
OP
Porsche Design
Reakcje
117 0 3
Kolejne EKB w kolekcji tym razem nowość Herpy ;) W sumie jestem zadowolony z tego modelu ale w modelu za 27 euro mogli dac malowane zawiasy w kontenerze :/ Model sam sobie świetny i polecam :)
Drugim modelem jest Scania R TL z kontenerem Loadstar na którą polowałem dość długo bo Darek mi zwinął kiedyś sprzeda nosa :D
teraz widze że hostage spieprzył jakość zdjęć, na dniach dam lepsze.