• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Daf fajny przez to że jest w najwyższej kabinie i ma długą puchę . Natomiast nie kwestionowanym faworytem tej prezentacji jest hakowiec . Jak dla mnie cudownie się on prezentuje . Kolory dobrze ze sobą współgrają . Gratuluje tego nabytku .

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Zestawy Maersk są oczywiście super. Chociaż szkoda, że podkontenerówki takie ubogie na tyle. Także zestaw z puszką DAL niczego sobie. Dostrzegam jednak brak zestawu z przyczepą i niebieskiej puszki. :)
Jakaś tajemnica ? czy niespodzianka będzie ?

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Zestawy Maersk są oczywiście super. Chociaż szkoda, że podkontenerówki takie ubogie na tyle. Także zestaw z puszką DAL niczego sobie. Dostrzegam jednak brak zestawu z przyczepą i niebieskiej puszki. :)
Jakaś tajemnica ? czy niespodzianka będzie ?
Będą dziś dodane zdjęcia ;)
Fajne te Maerski tylko te chromy szpetnie wyglądają.(n)
Chromy sam dodałem i według mneio wyglądają super :D Musze tylko naczepy zmienić i kontenery z Herpy na Athearn :D

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
Wszystkie Maerski są super,wymiana kół jak zwykle na plus,a tego MB to Ci zazdroszczę,bo sam go nie mam,tzn.miałem,ale bardzo kiepski egzemplarz mi się trafił,poklejony i pożółkły,dlatego się go pozbyłem.

DAL też świetny,w szczególności puszka,bo jest bardzo rzadka i w porównaniu z innymi herpowskimi "golcami",to ta posiada sporo oznaczeń i detali.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Maerski są bardzo ciekawe, ale ta puszka DAL jest świetna. Ma pięknie zrobiony tył. Bardzo dobre nabytki. (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Coś ty Chłopie bank obrabował czy co ? Następnym razem dzwoń to pójdę z Tobą , też mam sporą liste zakupów :ROFL: Co jeden model to fajniejszy . Z tej prezentacji jak już koledzy napisali extra prezentuje się kontener z niebieskim mercedesem . Co do zestawów to najbardziej spodobała mi się biała scania z mała puszką .

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Coś ty Chłopie bank obrabował czy co ? Następnym razem dzwoń to pójdę z Tobą , też mam sporą liste zakupów :ROFL: Co jeden model to fajniejszy . Z tej prezentacji jak już koledzy napisali extra prezentuje się kontener z niebieskim mercedesem . Co do zestawów to najbardziej spodobała mi się biała scania z mała puszką .
Nie, bank nie;) Za te modele które pokazłem dałem 130 euro ;) Także cena dobra ;)