• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Nie mogło u mnie zabraknąć nowego EKB :D Prawdopodobnie będę zmieniał koła na chormy bo na tych srebrnych niezbyt mi się podoba :/ Kontener też ubogi, na pewno będzie zmieniony.
Oraz Scania DSL/Maersk Star Transportation i kilka sztuk kontenerów Athearn ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Kontenery bardzo fajnie wyglądają. Volvo bardzo fajne ale ta Scania z DSL-a bardzo ciekawa. Naczepa ciekawa i fajnie wymalowana.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Volvo fajne już się o nim kilkakrotnie wypowiadałem . Scania mi się bardzo podoba , szczególnie przez to że ma na owiewkach za kabiną domalowane gumy które je przedłużają . Bardzo lubię ten element w modelach jak i 1:1 . Kontenery to bajeczka .

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Całkiem ciekawie wygląda ta Scania. Rzadko się widuje na drogach taką czteroosiową z kontenerem. Ale model podoba mi się.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Pięknie to wygląda. Imponująca kolekcja Felbmayrów. Kontenerowce Mareska i EKB też wyglądają pokaźnie. Gratuluję.(y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Flota Felbermayrów rozłożyła mnie na łopatki. :eek:Jakbyś chciał się któregoś pozbyć, to daj znać. :D Na pierwszym zdjęciu też wcale nie gorzej, kilka z tych modeli też chętnie widziałbym u siebie.