• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kontenerowce PorscheDesign i nie tylko.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Ano właśnie w tej zabawie o to chodzi że każdemu podoba się inna konfiguracja . Jeden robi tak żeby jak najbardziej oryginał odwzorować , a drugi tak żeby jemu się podobało .

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Napewno macie racje,co do tych kontenerów przewożonych w rzeczywistości,ale ja zawsze mówię i oceniam model,a nie prawdziwy pojazd i mnie na modelu niezbyt się podoba taki układ kontenerów,tym bardziej,że Herpa w dodatkach dodaje takie podwójne bolce montowane z boku naczepy,które podtrzymują oba kontenery jednocześnie,a z tego co widzę to ten element nie został zamontowany w modelu,dlatego efekt jest jaki jest;)
Dokładnie jak mówisz nie są zamontowane akcesoria pod 2x20ft ;) Będzie gotowy na 100% dam zdjęcia ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Jak mówi pewne przysłowie : zajrzyj człowieku do tego tematu , a pierun cię strzeli :D Rewelacyjne oba modele . Mam co do nich podobne obawy jak Piotrek , że po nabyciu pierwszego choroba mogła by się niepokojąco szybko rozwinąć :D Także nie ma co ryzykować tylko do Twojego tematu zaglądać .

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Tak jak pisałem, dziś kolejny Felbermayr :D Niestety koła ma jeszcze szare ale na dniach się to zmieni ;) Także teraz brakuję mi tylko jednego model w malowaniu FELBERMAYR :D:D:D
Dodatkowo Scania i Man BedrijfsautoRAI Amsterdam które trafiły się w dobrej cenie ;)

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
No wkońcu doczekaliśmy się Volva w malowaniu "Felbermayr",lepiej późno niż wcale:D

Teraz to faktycznie brak tylko jednego modelu i masz wszystko co Herpa wypuściła przez wszystkie lata w malowaniu "Felbermayr".

Naprawdę wielkie gratulacje za wytrwałość,bo ja miałem kiedyś pokaźną kolekcję Felberów,ale nie udało mi się zebrać wszystkich,choć byłem blisko.

A ten Oaf to też Ci się trafi napewno,kwestia czasu i pieniedzy,choć wiem,że na Felby nie żałujesz eurasów:p

OP
OP
Porsche Design

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
No wkońcu doczekaliśmy się Volva w malowaniu "Felbermayr",lepiej późno niż wcale:D

Teraz to faktycznie brak tylko jednego modelu i masz wszystko co Herpa wypuściła przez wszystkie lata w malowaniu "Felbermayr".

Naprawdę wielkie gratulacje za wytrwałość,bo ja miałem kiedyś pokaźną kolekcję Felberów,ale nie udało mi się zebrać wszystkich,choć byłem blisko.

A ten Oaf to też Ci się trafi napewno,kwestia czasu i pieniedzy,choć wiem,że na Felby nie żałujesz eurasów:p
Oafa będę miał na pewno i Ty o tym doskonale wiesz :D:D Volvo kupiłem aż dwa ze względu na ich ceny ostatnio :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Volvo świetnie się prezentuje . Trzeba przyznać że wersja trzy-osiowa czyni ją dość rarytaśną rzeczą . Co do pozostałych modeli to jak dla mnie scania fajniejsza . I tutaj również dzięki ciągnikowi na trzech osiach . Czekam na fotkę rodzinną feldermyer-ów .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Volvo jest świetne. To trzyosiowe podwozie daje naprawdę fajny wygląd. Pozostałe dwa bardzo ciekawe. Fajnie mają spasowane kolory w felgach z resztą zestawu.