• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja wrocek

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.547 392 20
W sumie to ciekawy model. Jedno mi tu tylko nie pasuje, bo ma dodane blachy, zrobione graty w kabinie, a nie ma lusterek. Trochę tak dziwnie wygląda.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.547 392 20
No tak... Widać z tego że lustra kradną wszędzie.:LOL::LOL::LOL:

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Kurcze totalnie zapomniałem o tym Actrosie. ale dzisiaj trochę inaczej bym go zrobił i fakt z lusterkami wyglądałby lepiej.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.734 109 2
Obie prezentację bardzo fajne , taką Magnumkę posiadam w swojej kolekcji , a Actros bardzo fajnie wygląda.
Tak się tylko zastanawiam po co oni na takie odludzie jadą czyż by oszczędności sprzedać.:D

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Już wiem dlaczego uciekł mi Twój ,,Sollner,,bo wrzuciłeś model w odstępie jednego dnia i dlatego go nie wymacałem
I Twój lepszy od Marcina bo z lusterkami (y).

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Duńczyk bardzo mi się podoba. Ciekawie wygląda z pomalowanymi spojlerami i delfektorami na czarno. Zawsze to coś innego. I dodatkowo ekstra komponuje się z tą naczepą. Gdyby ja trochę postarzeć, zrobić na taką co już Europe przemierza po raz tysięczny to był by bardzo fajny, autentyczny zestaw. No i lustra by się faktycznie przydały. A jak znajdziesz źródło gdzie te skradzione się znajdują to daj cynk, bo mnie tez zajumali i jedna para by się przydała :D