• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

Kolekcja kolekcja wrocek

OP
OP
wrocek

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Brodagaz dziękuje za komentarz(y)
Dzisiaj kolejna prezentacja:
001.JPG
002.JPG
005.JPG
006.JPG
003.JPG
004.JPG
007.JPG
008.JPG

Panowie mam nadzieje,że moja kolejna odsłona zyska więcej komentarzy niż wczorajsza:niepewny:
Hmm na tyle odsłon tylko jeden komentarz:cry:

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Premki bardzo fajnie się prezentują!
Najlepszy jest czerwony z naczepą na chromach! :podstepny:
Nie pasują mi tylko przednie kółka-proponuję założyć coś innego.

Czekam na kolejne prezentacje.
Pozdrawiam!

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Zestawy ciekawie spasowane, ale można to poprawić, a mianowicie felgi w premiumkach pomalować je na ''stalowy kolor'', jak nie posiadasz aerografu to można nawet pędzelkiem.I jakieś kontenery załatw dla tych maszyn :).Kalki rejestracji można dodać i wrzucić coś kierowcy do środka, jakieś tabliczki,papiery lub coś :).

OP
OP
wrocek

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Zestawy ciekawie spasowane, ale można to poprawić, a mianowicie felgi w premiumkach pomalować je na ''stalowy kolor'', jak nie posiadasz aerografu to można nawet pędzelkiem.I jakieś kontenery załatw dla tych maszyn :).Kalki rejestracji można dodać ...
Rejestracje posiadam i zamierzam je umieścic na modelach,a co do kontenerów owego czasu w innym temacie pytałem o nie.
Mam właśnie naczepy podkontenerowe w ilości 6 sztuk,a kontenerów na dzień dzisiejszy brak:(

OP
OP
wrocek

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Panowie co by nie było,że ciągniki dublowałem z naczepami przedstawiam zdjęcie "rodzinne";)
009.JPG
010.JPG

Zestawy to składaki - ciąginki Albedo z naczepami Herpy i Awm-u.
Czekam na opinie.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Naczepy fajne ( by mi stykły ) , premiumki niedopracowane już przez producenta ale jak ja swoją z 7 lat temu przywiozłem to był hit jakich mało .
Zestawy fajne tylko te kółka do wymiany, z czasem .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Premiumki z podkontenerówkami bardzo fajnie wyglądają. Teraz tylko musisz udać się do sklepu po kontenery i będą piękne zestawy. Najwięcej w swojej ofercie ma sklep z Wrocławia link

OP
OP
wrocek

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Czas pokazać kolejne modele:
Zapraszam do komentarzy!
033.JPG
034.JPG
007.JPG
008.JPG
012.JPG
040.JPG
037.JPG

Sorrki za słabe zdjęcia,chyba czas wymienić aparat:niepewny:
P.S.
Hajda dzięki za modele.[DOUBLEPOST=1363282740][/DOUBLEPOST]To dorzucę coś jeszcze bo słabo z komentarzami z Waszej strony:(:
027.JPG
029.JPG
030.JPG

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Taaa..Iveco faktycznie wygrywa tą prezentacje bardzo ciekawe co Iveco to Iveco ;). Scania też ciekawa , Man fajna konfiguracja.Trza je trochę dopracować :podstepny:.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Iveco ciekawe, ale jak dla mnie to Scania ze szkłem wygrywa. Pozostałe modele też ciekawe, tylko w NG jakoś ta niska plandeka mi nie pasuje.