• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja wrocek

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.597 67 1
Ten temat mam wrażenie że komentowałem , ale tutaj również moich słów nie widzę . Man fajny , taki sprzęt do ciężkiej roboty w kolejnych rękach . Malowanie kabiny jeszcze jest a oznaczeń spedycji nie ma . Podoba mi się takie coś .

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Widzę przeszczep kabiny z zestawu 4x2 + przyczepa. Miałem go i do dziś żałuję, że go "wydałem", ale przynajmniej wiem, że w dobrych rękach.
Do Twojego F2000 przydałoby się dodać tą blendę oraz podmalować wycieraczki, bez tego ten model wiele traci...

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Skład jak ich wiele na promowiskach. Trochę przy nim posiedzieć i można zrobić ciekawy model, chociaż taki "oryginał" też mi się podoba.:)

tuniu32

Znany użytkownik
Reakcje
81 0 0
Na początek powrócę do do poprzedniej prezentacji bardzo fajnie dopasowałeś naczepę do tej Scanii ,a maniek prezentuje się znakomicie osobiście bardo lubię czerwony kolor sam wiesz dlaczego , brakuje tylko jakiegoś fajnego ładunku