• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Cześć Panowie. Dziękuję za komentarze :)
Dziś przedstawię Wam MB Arocs-a cysternę w barwach ORLEN.
Miłego dnia :)
DSCF2040.JPG
DSCF2042.JPG
DSCF2044.JPG
DSCF2056.JPG
DSCF2061.JPG
DSCF2063.JPG
DSCF2049.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.903 387 20
Świetny jest ten Orlen. Podoba mi się. Fotki, jak to u Ciebie, kapitalnie oddają rzeczywistość w miniaturze.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Arocs jest przepiękny,kapitalna robota i kolor.Naczepa z wszystkimi dodatkami też się super prezentuje i fajnie że zestaw jest w polskim malowaniu :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Sam model ciekawy, ale raczej mocno oderwany od rzeczywistości, tu powinien być raczej Antos z typową cysterną do paliw. ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.501 67 1
Z cysterną paliwową jest ciężko bo Misiek wszystkie skupił :D Fajny ten zestaw i mi się podoba . Typowy prywaciarz który ciąga beczkę z logo orlenu .

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Super model.Dokładne odwzorowanie rzeczywistości.Fajna z prezentacja(y).Jedyne ale to przedłżająca sie budowa stacji i wysokie ceny paliw:D

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Bardzo ładnie wyszło- czysto i schludnie.
A teraz wujek dobra rada - nie róbcie tak z blachami(i innymi drobnymi kalkami) , bo nie dość ,że się zwijają , to jak nie pomalujecie bezbarwnym to w pewnym okresie zaczną wam odpadać, a nie jest to fajna sprawa.

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Trochę za ładny ten Mercedes jak na Orlena ale wykonanie bardzo mi się podoba, poza tą tablicą. Ja już od dłuższego czasu jeśli chodzi o tablice to przyklejam ją w całości z "podkładem" żeby nie mieć takich akcji, że się zroluje czy cuś.