• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Flota się powiększa. Jak w przypadku większości awm, przede wszystkim doceniam te modele za malowanie. Akcent z ptakiem na kabinie najbardziej mi się podoba i wyróżnia tą firmę.

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Cześć Panowie. Dzięki śliczne za komentarze.
Dzisiaj zaprezentuję Wam składaka, Scania którą Robert składał i malował, a ja się bawiłam w
oklejanie i podmalowanie tu i tam.
Pozdrawiamy :)
DSCF1900.JPG
DSCF1901.JPG
DSCF1902.JPG
DSCF1903.JPG
DSCF1904.JPG
DSCF1905.JPG
DSCF1906.JPG
DSCF1908.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.387 67 1
Trzeba przyznać że bardzo fajnie to wam wyszło . Taka wiosenna ta scania . Tylko nie mogę sie przyzwyczaić do widoku scanii z nosem wraz z normalna naczepę . To wina tego że przepisy są jakie są i takie zestawy praktycznie u nas nie występują .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.795 4 0
Sama "skakanka" bardzo fajna, ale naczepa mi nie leży w tym zestawie. Mimo wielkiego uznania dla Waszej pracy i pięknych modeli które tworzycie, Scanię widzę z kontenerem 20'ft lub z wanną. Jak by co, podeślę w "darze" jakąś "puchę" ;)

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
A mi się podoba ta Scania w takim zestawieniu. Ciekawie wygląda cała w takim kolorze.
Wbrew pozorom na takie zestawy można się było natknąć w naszej polandii... ;)