• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witajcie Panowie, dzięki śliczne za komentarze i rady.
Na dziś przedstawiamy kolejnego z rodzinki VanDriel, tym razem Volvo.
Pozdrawiamy :)

DSCF2172.JPG
DSCF2173.JPG
DSCF2174.JPG
DSCF2175.JPG
DSCF2164.JPG
DSCF2166.JPG
DSCF2168.JPG
DSCF2176.JPG
DSCF2177.JPG
DSCF2178.JPG
DSCF2179.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
Lejesz miód na moje serce. Kapitalnie wyglądają te Van Driele po przejściu przez Twoje ręce. Jestem pod wrażeniem i bardzo się cieszę, że dostały nowe życie od Ciebie. (y) :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.383 67 1
Fajnie że ten od herpy nie różni się kolorystycznie od tych z AWM . Fajna rodzinka wyszła i życze powodzenia w zebraniu kolejnych w tych barwach .

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Kolejny świetny Van Driel.To Volvo z kontenerem wygląda super.Dobrze bo akurat też jestem posiadaczem tego modelu i bardzo sobie go cenie :)

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Fajną rodzinkę uzbieraliście. Ja póki co dorobiłem się tylko tego Volvo z Herpy, a szkoda bo malowanie mają naprawdę ciekawe.:)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Ostanie Volvo z puszką świetnie się prezentuje, sam na takowy model poluję, a zdjęcie w kupie, robi robotę (y) razem wyglądają bajecznie, w mały zachwyt można wpaść :p

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Cześć Panowie, dzięki śliczne za komentarze i rady.
Dzisiaj kolejny który dołączył do rodzinki, tym razem MB Actros- KIESERLING
Miłego dnia :)

DSCF2155.JPG
DSCF2156.JPG
DSCF2158.JPG
DSCF2159.JPG
DSCF2161.JPG