• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witam, bardzo fajny model, modele z lusterkami są bardziej realistyczne, czy to jest AWM?
Tak, dokładnie AWM :)
[DOUBLEPOST=1483391798][/DOUBLEPOST]
Piękny model, piękne malowanie, dużo szczegółów, naprawdę zazdroszczę :) Diorama również bardzo ładna. A że ostatnio na nie ostatnio choruję to zwracam mega uwagę na szczegóły i naprawdę Wasza robi wrażenie :) Pozdrawiam
Dziękujemy, miło Nam :)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Cześć Panowie, jak tam w Nowym Roku? Mam nadzieję ,że wybornie ;)
Na dziś przygotowałam dwa modele w tych samych barwach -Willi Betz DAFa i MB Actrosa .
Actros to zdobyczna kabina z Targów w Poznaniu od Naszego forumowego kolegi BoBi-ego,
Robert wziął go na warsztat i doczekał się w końcu podwozia i przeróbki ;)
Ustawiliśmy obie naczepy i efektem końcowym będzie jednak wersja DAFa z cysterną a MB z wywrotką.
Lepiej tak?
Pozdrawiamy :)

DSCF1871.JPG
DSCF1872.JPG
DSCF1873.JPG
DSCF1876.JPG
DSCF1877.JPG
DSCF1878.JPG
DSCF1879.JPG
DSCF1880.JPG
DSCF1883.JPG

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Witam w Nowym Roku:) ,i odrazu ciśnienie i gul skoczył :mad:;),Piękne modele szczególnie Daf (y).ja wybrałbym połączenie Dafa c cysterną i Mercedesa z wywrotką (y)..czyli popieram wybór (y)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Oba modele bardzo mi się podobają ;) Mercedes w niskiej kabinie bardzo ciekawy.Najbardziej w tej prezentacji podoba mi się ta biała cysterna i DAF w dużej kabinie do niej pasuje bardziej ;)

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
CO tu dużo komentować :) Willi robi niesamowite wrażenie, czy to cysterna, wanna, czy też plandeka :) Zazdroszczę posiadania :) Każdy model na Waszej dioramie wygląda nieziemsko :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.732 387 20
Popieram kolegów. Zamiana ciągników to jest to. Teraz wyglądają bardzo realistycznie.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.391 67 1
Kolejny świetny model do kolekcji . Bardzo mi się podoba i też garażuje u mnie . Tak szczerze mówiąc to to malowanie Belgijskiego EKB jest dla nie dużo fajniejsze niż te zielone .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.732 387 20
Pięknie się prezentują te Van Driele. Po Twoich dodatkach zyskały na uroku. Cieszę się, że stacjonują w tak zacnej bazie. :)