• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Przede wszystkim dobrze wykończony w detale. Jednolite barwy przyciągają uwagę, również na żywo, widywałem takie na niemieckich autostradach.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.734 387 20
Kapitalny model i cieszę się, że znalazł świetne miejsce do "pracy". Trochę przykurzyć mu felgi i będzie rewelacyjny.

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Coraz bardziej zaczynają mi się podobać modele w tym malowaniu (y) świetnie się prezentuje na tym placu tylko... czy on aby nie skrobnie zderzakiem na tym wyjeździe?? :podstepny: Szkoda by było od razu coś urwać :ROFL::ROFL:

Martino

Znany użytkownik
Reakcje
490 8 0
Rewelacyjny. Jednolity kolor, dodatki zbliżają wyglądem do 1:1. Pamiętam w tych barwach MB SK firmy Roco jako jeden z moich pierwszych modeli więc jest sentyment. A ten gościu na skuterze to chyba stała trasa do roboty ;)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Mega piękny model pokazałaś :)Muszę przyznać że kręci mnie malowanie Kieserling , przez to że jest całe zielone i tylko duży napis :) Model wykonany wzorowo. Gratuluję :)

Foto998

Aktywny użytkownik
Reakcje
106 0 0
Bardzo sympatyczny zestaw i świetnie odziany w jednolite, zielony barwy. Tylko przybrudzić mu lekko felgi i będzie jak ściągnięty z autostrad :D

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Cześć Panowie.
Serdeczne dzięki za miłe komentarze i wskazówki.
Dziś ciąg dalszy KIESERLING-a.
Tym razem jak kolega lotus wspomniał, u Nas również stacjonuje z czarnym grillem :)

DSCF1844.JPG
DSCF1846.JPG
DSCF1847.JPG
DSCF1848.JPG
DSCF1849.JPG
DSCF1851.JPG
DSCF1852.JPG

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Właśnie o ten mi chodziło ..świetnie że są fotki dwóch razem .mogę sobie porównać różnice ..teraz trzeba będzie poszukać tego poprzedniego ..super prezantacja zresztą jak zawsze.