• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.127 108 2
Łee nawet łazienki nie ma:eek:,pełna lipa;)
Jest wersja z łazienką też trzeba tylko fotki poszukać.:)

Paulina jakby Ci się mąż znudził to ja mam propozycje bierz modele i przyjeżdżaj do mnie, a swoją żonę i dzieciaki sprzedam albo zamienię na modele.;)
Scania jest po prostu rewelacyjna, gratuluję nietuzinkowego modelu.(y)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Jest wersja z łazienką też trzeba tylko fotki poszukać.:)

Paulina jakby Ci się mąż znudził to ja mam propozycje bierz modele i przyjeżdżaj do mnie, a swoją żonę i dzieciaki sprzedam albo zamienię na modele.;)
Scania jest po prostu rewelacyjna, gratuluję nietuzinkowego modelu.(y)
Hehe jesteś niemożliwy , wątpię by mi się znudził bo lubi to co ja..
Ty tylko uważaj by Twoja żona tego nie przeczytała bo jeszcze czasami dopadnie do Twoich modeli i w akcie zemsty zamieni je na nowe auto :D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.127 108 2
Hehe jesteś niemożliwy , wątpię by mi się znudził bo lubi to co ja..
Ty tylko uważaj by Twoja żona tego nie przeczytała bo jeszcze czasami dopadnie do Twoich modeli i w akcie zemsty zamieni je na nowe auto :D
Oj Ona nie czyta moich wypocin, i myślę że, nie jest mściwa ( to napisałem specjalnie jakby przeczytała), fakt że jakby sprzedała moją kolekcję to jakieś nowe auto by mogła za to kupić, ale na szczęście mam wszystko zabezpieczone :D:D:D

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Oj Ona nie czyta moich wypocin, i myślę że, nie jest mściwa ( to napisałem specjalnie jakby przeczytała), fakt że jakby sprzedała moją kolekcję to jakieś nowe auto by mogła za to kupić, ale na szczęście mam wszystko zabezpieczone :D:D:D
Rozumiem ,że opancerzona gablotka.. lub drzwiczki na szyfr.. albo niewielka ilość prądu przy otwarciu.. :D
...żartuję.. ;) ale naprawdę te Nasze zbiory są po prostu bezcenne :) i z tym się chyba zgodzi każdy kolekcjoner i pasjonat , bez względu na okazy jakie kolekcjonuje :)

agip

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
U Marcina przed pokojem to zasieki z drutu kolczastego i miny przeciwpiechotne, następnie wilcze doły wypełnione smołą i wataha dobermanów więc żadna żona, wojsko czy chociażby komornik, nie sforsują takich zabezpieczeń...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.702 387 20
Ciutkę mniej Maćku, około 84cm;)
110 cm podaje internetowa strona Herpy, a wiatraki, z tego co pamiętam, to były w dwóch wymiarach.

Piękna ta Skakanka w długiej kabinie. To prawie jak mieszkanie na kółkach. Wygląda niesamowicie. Gratuluję posiadania takiego unikatu w naszej skali. Stare Iveco z poprzedniej prezentacji też bardzo ciekawe, ale Scania bije je na głowę.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Bo mnie przekręci , zabezpieczenia wysokiej klasy to te kartoniki na placki co Ci podesłałem :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:

A scania fajna , nie ma ich za dużo i też bym taką chciał .:ostrozny: