• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Dzień dobry.. na dziś przygotowałam również kilka modelików..
zaczynamy od "KUCHNE I NAGEL" między innymi ciut starsze modeliki..
ale lubię przeskakiwać z nowszych na starsze.. i odwrotnie.

P1060223.JPG
P1060228.JPG
P1060231.JPG
P1060234.JPG
P1060235.JPG
P1060238.JPG

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
ok.. nie może zabraknąć jednego z moich ulubionych zestawików.. teraz kilka "gabarycików..

P1060241.JPG
P1060245.JPG
P1060251.JPG
P1060253.JPG
P1060255.JPG
P1060257.JPG
P1060260.JPG
P1060275.JPG
P1060278.JPG
[DOUBLEPOST=1385289074][/DOUBLEPOST]Wiatrak składany był chyba z 8 razy.. :) tak mi się podobał :D

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Te zestawy z wiatrakiem są bardzo fajne, Herpa miała dobry pomysł robiąc to.Szkoda tylko że ich cena nie jest taka dobra.
oj tak.. cena niezbyt "sympatyczna".. ale wiadomo jak się coś bardzo podoba.. zrezygnuję z pary fajnych butów czy torebki ..by kupić fajniutki modelik :D[DOUBLEPOST=1385290795][/DOUBLEPOST]
Świetny zestaw! Wrzuć zdjęcie złożonego wiatraka.
przy wolnej chwili pobawię się i złożę :) obiecuję :)[DOUBLEPOST=1385290912][/DOUBLEPOST]
A co Ty taki zainteresowany tymi Darkami?
Pana Michała też kojarze z allegro :) nawet kilka modelików miałam przyjemność zakupić :) pozdrawiam :)

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
Witam nową koleżankę na forum:)

Cieszę się bardzo,że udało mi się zasiać w P.Paulinie ziarnko ciekawości o naszym forum,które już zbiera plony,bo niedługo musieliśmy czekać na pierwszą prezentację;)

Możnaby powiedzieć,że żniwa będą obfite,patrząc na te wspaniałe modele:D

Co do samych modeli,to cieszę się,że nie jestem osamotniony w kolekcjonowaniu "pisanek":p,a co do gabarytów,to zawsze miałem do nich słabość i nawet kiedyś posiadałem sporą kolekcję,ale musiałem się jakoś określić w swoim kolekcjonowaniu,więc teraz bardzo lubię popatrzeć na nie u innych,a zwłaszcza na takie zestawy z ciekawymi ładunkami,to jest poprostu bajka.

Życzę powodzenia w dalszym powiększaniu swojej imponującej kolekcji(y)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witam nową koleżankę na forum:)

Cieszę się bardzo,że udało mi się zasiać w P.Paulinie ziarnko ciekawości o naszym forum,które już zbiera plony,bo niedługo musieliśmy czekać na pierwszą prezentację;)

Możnaby powiedzieć,że żniwa będą obfite,patrząc na te wspaniałe modele:D

Co do samych modeli,to cieszę się,że nie jestem osamotniony w kolekcjonowaniu "pisanek":p,a co do gabarytów,to zawsze miałem do nich słabość i nawet kiedyś posiadałem sporą kolekcję,ale musiałem się jakoś określić w swoim kolekcjonowaniu,więc teraz bardzo lubię popatrzeć na nie u innych,a zwłaszcza na takie zestawy z ciekawymi ładunkami,to jest poprostu bajka.

Życzę powodzenia w dalszym powiększaniu swojej imponującej kolekcji(y)
OO Witam P.Darku hehe no i jestem.. z moimi "cackami".. jest tu naprawdę masa cudownych modeli do których wracam po kilka razy :)
pozdrawiam serdecznie .A kolekcja na pewno będzie rosnąć w miarę możliwości :) (to jak nałóg ) tyle ze przyjemny :)

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Nie czekałem długo i już są nowe cacka. Kolekcja gabarytów jest świetna.Mam nadzieję, że ta siłownia wiatrowa nie jedzie do Polski - delikatnie mówiąc jestem sceptykiem w zakresie rozwoju tej działalności u nas. Czekam na kolejne prezentacje.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.352 67 1
Witam ponownie . Piękne modele nam tutaj prezentujesz , a widząc to co jest w tle na jednym ze zdjęć to będzie co oglądać . Swoja drogą to gdzie się takie kobiety rodzą bo szukam :D puki co to mi blokade rodzicielską na allegro w domu wprowadzają :ROFL:

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witam ponownie . Piękne modele nam tutaj prezentujesz , a widząc to co jest w tle na jednym ze zdjęć to będzie co oglądać . Swoja drogą to gdzie się takie kobiety rodzą bo szukam :D puki co to mi blokade rodzicielską na allegro w domu wprowadzają :ROFL:
he he.. witam Cię.. myślę że jest na tym świecie trochę kobietek , które nie tylko interesują się ciuchami i tym by mieć zajefajnie pomalowane pazury,
ale również mają tak jak ja pasję - auta i nie tylko w skali 1:1 ale również 1:87 :D między innymi wspieram w tym mężusia, a że rzadko ma czas ze wzgl. na pracę to ja się tym bawię :)[DOUBLEPOST=1385301555][/DOUBLEPOST]i czas na coś kolorowego :)

Załączniki