• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Pisanki nigdy mnie interesowały choć są ciekawie zrobione. Osobiście wolę modele ciężarówek starszych, które widzę i u Ciebie (y)(y)(y). Zestaw z wiatrakiem bardzo interesujący.

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Pisanki bardzo fajne choć nie moje klimaty, ale trzeba docenić kunszt wykonania i pomysłowość na malowania. Nagel to już coś co lubię, zwłaszcza te starsze modele bo one mają dla mnie duszę. A jest parę fajnych modeli w tych barwach więc proponuję się rozejrzeć za nimi. Gabaryty fajne zwłaszcza na zbiorowej fotce.
Osobiście czekam na pozostałe modele, które są niższej półce - już wypatrzyłem tam parę fajnych modeli. Miło, że kobieta w końcu zawitała do tego "męskiego" świata. Ale powiem Ci, że mam ze 2 koleżanki w pracy, które nie zbierają modeli, ale chętnie podpatrują od czasu do czasu co słychać na tym forum.
Polecam stronkę m.in z Nagelkami
http://www.lkwmodellauto.de/welcome.html

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Pisanki bardzo fajne choć nie moje klimaty, ale trzeba docenić kunszt wykonania i pomysłowość na malowania. Nagel to już coś co lubię, zwłaszcza te starsze modele bo one mają dla mnie duszę. A jest parę fajnych modeli w tych barwach więc proponuję się rozejrzeć za nimi. Gabaryty fajne zwłaszcza na zbiorowej fotce.
Osobiście czekam na pozostałe modele, które są niższej półce - już wypatrzyłem tam parę fajnych modeli. Miło, że kobieta w końcu zawitała do tego "męskiego" świata. Ale powiem Ci, że mam ze 2 koleżanki w pracy, które nie zbierają modeli, ale chętnie podpatrują od czasu do czasu co słychać na tym forum.
Polecam stronkę m.in z Nagelkami
http://www.lkwmodellauto.de/welcome.html
mi również miło tu gościć.. i to jeszcze w klimacie jaki lubię :) niższa półka powiadasz.. w sumie na dole są starsze modeliki..
pomalutku coś tam będę z nich wrzucać też.. a koleżanki.. - wiedzą co dobre :)[DOUBLEPOST=1385309395][/DOUBLEPOST]a z ładunków proszę się nie śmiać :p są podpatrzone najczęściej z aut pędzących autostradką
P1060361.JPG
P1060363.JPG
P1060364.JPG
P1060366.JPG
P1060367.JPG
P1060370.JPG
:)

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Plus za schenkera i arala. Dwa fajne starsze modele. Zresztą ja sam siedzę w schenkerach więc ... :) A ładunek fajny nie powiem - skojarzył mi się z szufladami :p. Gdybyś/gdybyście szukali jakiś fajnych ładunków polecam Scyzora ma smykałkę do tego. I tak jak Brodagaz pisał nie szalej tak ze zdjęciami. Spokojnie po kilka dziennie. Chyba, że ta Wasza mała kolekcja ma parę tysięcy modeli :D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.102 108 2
Paulina idziesz jak burza z tymi prezentacjami, widzę że masz cały zestaw Adamsa , mi niestety brakuje jeszcze 4 modeli z tego zestawu, tym bardziej gratuluję,
reszta modeli też bardzo fajna.(y)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Paulina idziesz jak burza z tymi prezentacjami, widzę że masz cały zestaw Adamsa , mi niestety brakuje jeszcze 4 modeli z tego zestawu, tym bardziej gratuluję,
reszta modeli też bardzo fajna.(y)
Witam Cię.. już stopuję :D wiesz emocje :D tak mam cały zestawik bardzo mi się spodobał.. no i ten wiatrak.. myślałąm o silniczku do niego.. ale póki co nie mam zbytnio miejsca by stał sobie rozłożony :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
No proszę, człowiek weekend ma zajęty, a tu się tyle dzieje. :eek:
Witaj na forum. Piękne modele pokazujesz, co jeden to ciekawszy. Trudno skomentować tyle na raz, ale gabaryty z wiatrakami najfajniejsze. Cysterna Arala też genialna. (y)
Gratuluję posiadania takich unikatów.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.102 108 2
Witam Cię.. już stopuję :D wiesz emocje :D tak mam cały zestawik bardzo mi się spodobał.. no i ten wiatrak.. myślałąm o silniczku do niego.. ale póki co nie mam zbytnio miejsca by stał sobie rozłożony :)
Muszę się w tym miejscu pochwalić iż mam zestaw z silnikiem świetna zabawa , ale niestety też nie mam gdzie go trzymać i leży puki co w pudełku.

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
No proszę, człowiek weekend ma zajęty, a tu się tyle dzieje. :eek:
Witaj na forum. Piękne modele pokazujesz, co jeden to ciekawszy. Trudno skomentować tyle na raz, ale gabaryty z wiatrakami najfajniejsze. Cysterna Arala też genialna. (y)
Gratuluję posiadania takich unikatów.
Miło mi dziękuję :)[DOUBLEPOST=1385327524][/DOUBLEPOST]
Muszę się w tym miejscu pochwalić iż mam zestaw z silnikiem świetna zabawa , ale niestety też nie mam gdzie go trzymać i leży puki co w pudełku.
Pamiętasz może ile on mierzy?? nie chce mi się składac :D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.102 108 2

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.007 158 2
Włoszczyzna na lulu-paululu... klasyk gatunku.Ciekawe model, bo w większosc są zestawy ciągnik plus naczepa a tu coś innego.