• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
Oj, narzekacie na modele polskich samochodów, a jak są niedociągnięcia i błędy w modelach przewoźników niemieckich, holenderskich czy innych to nikomu to nie przeszkadza. Wszyscy kupują i cieszą się, że mają fajny model. Problem jest tylko z modelami polskich przewoźników. Dajcie spokój, bo zaśmiecacie dziewczynie temat.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.152 108 2
Oj, narzekacie na modele polskich samochodów, a jak są niedociągnięcia i błędy w modelach przewoźników niemieckich, holenderskich czy innych to nikomu to nie przeszkadza. Wszyscy kupują i cieszą się, że mają fajny model. Problem jest tylko z modelami polskich przewoźników. Dajcie spokój, bo zaśmiecacie dziewczynie temat.
O tym właśnie pisałem wcześniej ;)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Ja Panowie też was popieram tylko uważam że niektóre działania są czasem bez sensu. No ale cieszmy się z tego co mamy i naszej nowej koleżance nie zaśmiecajmy tematu ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.383 67 1
Co do tej zamiany to Broda pamiętaj , ja byłem pierwszy :D Sporo modeli mam do komentowania po ostatnich 24 godzinach . Longline scanii bardzo ciekawy i piękny modelem niezaprzeczalnie jest . Scania od AWM "orlando" bardzo ciekawa i mam na nią smaczek . Co do iveca PEKAES-u to model jest jaki jest , ale przynajmniej cena w miarę przystępna . Daf-y z INTRY są świetne wykonane , ale znowu nie każdy ją kupił bo cena .

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Giovanni ma bardzo fajne malowanie. Przyznam się nie widziałem wcześniej tego modelu. A Pekaesik hmm cóż - trzeba go mieć i tyle bo to jeden z niewielu poloników.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
Piękna "nówka-sztuka". Bardzo fajny. Typowy z okolic gdzie buduje się drogi. Podoba się.(y)

mixery

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
No bardzo ciekawa kolekcja, jak i fakt że współtworzy ją kobieta. Gabaryty i pisanki to raczej nie moja bajka, ale doceniam ich wykonanie na wysokim poziomie. Natomiast Scania Longline mnie zaskoczyła i to jest zdecydowanie mój ulubiony model z dotychczas pokazanych. Prawdziwa ciekawostka.
Oby tak dalej!

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witam Was ciepło.. bo za oknem strasznie zimno..
tak sobie myślałam od czego dziś zacząć, i wymyśliłam..
Gdybyście potrzebowali serwisu dla ciężarówki dzwońcie :D
Ot taki DAF na początek.. :cool:

P1060407.JPG
P1060408.JPG
P1060411.JPG
P1060413.JPG
P1060414.JPG
P1060415.JPG
P1060416.JPG
P1060417.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
Świetny jest ten Daf. Pięknie wygląda jako holownik. Nie dość, że to CF to jeszcze krótka kabina. Podoba się. (y)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Paulina a co mój holownik robi u Ciebie ?:D
Ten CF to jeden z najładniejszych ciężkich holowników na rynku, gratuluję nabytku.(y)
He he, wiesz stoi sobie i zbiera zlecenia :D oj zgadzam się jest świetny[DOUBLEPOST=1385574654][/DOUBLEPOST]
Świetny jest ten Daf. Pięknie wygląda jako holownik. Nie dość, że to CF to jeszcze krótka kabina. Podoba się. (y)
Właśnie ta kabinka dodaje mu uroku,, jest taka delikatna przy jego masie ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
He he, wiesz stoi sobie i zbiera zlecenia :D oj zgadzam się jest świetny[DOUBLEPOST=1385574654][/DOUBLEPOST]
Właśnie ta kabinka dodaje mu uroku,, jest taka delikatna przy jego masie ;)
Tak, wygląda to świetnie. Teraz przydałoby się żeby Herpa zrobiła trzyosiowy holownik z krótką kabiną.