• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja Magicv8

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.521 390 20
Popieram przedmówcę. Białe zderzaki Kralowetza trochę psują jego wizerunek, natomiast Bautrans jest świetny. Kapitalnie wygląda z ładunkiem.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
747 2 0
Model Kralowetza w niczym nie przypomina tych , które poruszają się po Austryjackich drogach. Auta wyglądają o niebo lepiej. Pozostałe modele super.Hoyer - wiadomo , ze mi się podoba, Haanpaa - model bez dwóch zdań genialny. Szkoda , ze producenci nie robią skandynawskich zestawów , bo wtedy ten przewożnik miał by co do pokazania. Widziałem ostatnio takowe w różnych konfiguracjach i oczy nie można od nich oderwać. Felb / Bautrans plus ładunek - rewelacja.

OP
OP
magicv8

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Dzięki Panowie za komentarze. Jeśli chodzi o kralowetza to naprawdę jest trochu bidny, ale mam nadzieje ze urodzi mi się jakiś pomysł kiedyś na urealnienie tego zestawu :D

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Każdy z pokazanych przez Ciebie ostatnio modeli mi się podoba. Najbardziej jednak Haanpaa i Felbo-bautrans. W sumie dobrze, że podmalowałeś detale z tyłu, bo te naczepy są strasznie biedne.

OP
OP
magicv8

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Dzięki za komentarze ;) Dzisiaj przedstawię małą rodzinę Sachs-Trans ;D

Daf xf105 ssc " SACHS-TRANS " Africa
IMG_5020.JPG

IMG_5027.JPG

IMG_5025.JPG

Daf xf105 ssc " SACHS-TRANS "
IMG_5037.JPG

IMG_5038.JPG

Daf xf105 sc " SACHS-TRANS "
IMG_5043.JPG

IMG_5048.JPG

No i zbiorowe jeszcze ;)
IMG_5057.JPG

IMG_5062.JPG

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Gdy ładna pogoda za oknem to można ładne zdjęcia zrobić, co widać na z łączonych obrazkach :) modele bardzo ładne, dwa z nich posiadam, lecz na "Africę" jeszcze poluje :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.471 67 1
Powiedział bym że z racji tego że mamy mało modeli z Polskimi korzeniami to Sachs-y są pozycją obowiązkową . Sam posiadam taka rodzinkę i muszę przyznać że jest rewelacyjna .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.521 390 20
Fajnie, że udało Ci się całą trójkę zdobyć. Też takie posiadam i uważam, że taki zestaw jest obowiązkowy, przynajmniej dla zbierających poloniki.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Trzy modele a firma jeszcze istnieje ? Bo wiecie jak to był pierwszy model rozwój a po drugim plajta .

Super też mam tego czarnego .:)

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Z okazji moich zaległości skomentuje trochę więcej modeli. Tank kontenery fajne same w sobie, wyszła herpie ta naczepa. BauTrans pomarańczowy to już w ogóle mega świetny, bardzo mi się spodobał. A co do reszty to też jest na czym przykuć oko.