• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja Magicv8

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Genialny ten Hodlmayr, nawet nie wiedziałem, że taki model się pojawił. Mostva o tyle fajna, że to nasz polski model. Po cichu liczę na to, że herpa wypuści Actrosa Loader w tym malowaniu. :D

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Seifert bardzo fajny model, dobrze, że Herpa postarała się o okleine konturową przy naczepie. Co do Verhoeka to bardzo bardzo mi się podoba z powodu swojej nietypowej konfiguracji.

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Brzydal wiadomo fajny z powodu kół i ciekawego malowania. Scania też bardzo ciekawa - Super konfiguracja i ciekawe detale. Ciężko wybrać faworyta bo oba zestawy chętnie widziałbym u siebie.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Seifert jest ekstra, sam go posiadam, więc tutaj mogę odetchnąć z ulgą. :D Verhoek w wyjątkowej konfiguracji, w sumie takiej już się raczej na drogach nie spotyka.

OP
OP
magicv8

magicv8

Aktywny użytkownik
Reakcje
18 0 0
Dzięki ;) Ja jestem bardziej za Seifertem :D Dziś zaprezentuję model który ostatnio zakupiłem od kolegi KacpraR :) Model wymaga lekkiego dopieszczenia, co widać po tylniej belce :LOL: Ale damy rade przyjdzie kiedyś czas na niego :D

Man Tga Lx " FELBERMAYR "
IMG_5651.JPG

IMG_5656.JPG

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Można sprawdzić...trzeba oderwać dach...kilka pozostałości zostało...ale lepiej nie próbować...chyba że pod światło. Ale krążą te modele. Belkę to ogólnie można by zmienić na nowszą.